Ruby API kanggo nggabungake PDF menyang gambar

Ruby Cloud SDK kanggo nggabungake PDF file lan ngekspor asil menyang format gambar.

Gunakake perpustakaan Ruby kanggo nggabungake PDF menyang gambar liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih PDF berkas dadi siji berkas gambar nganggo Ruby.

Gabungke PDF menyang gambar nggunakake Ruby REST API

Gabung file PDF kanthi gampang lan ekspor asil menyang format grafis ing Ruby kode. Pustaka Ruby iki dirancang kanggo nggabungake pirang-pirang file PDF dadi siji gambar kanthi nggunakake REST API, yaiku kanthi ngirim telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi gabungan PDF to Image profesional, Cloud-native sing nyedhiyakake programer Ruby kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Kanthi nggabungake file, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja PDF/Gambar digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak Ruby pangolahan PDF sing cepet lan efisien.

Gabung sawetara PDF dadi gambar ing Ruby

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake file PDF dadi siji gambar ing pirang-pirang kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake macem-macem file PDF bebarengan sadurunge nyetak utawa arsip.

Penggabungan PDF bisa dadi bagean saka pendekatan pangolahan dokumen terpadu kanggo ngasilake gambar saka sumber data sing beda. tugas kuwi ndherek nggunakake PDF lengkap / Gambar manipulasi Ruby perpustakaan sing bakal proses pesawat saka file PDF lan gabungke bebarengan ing wektu paling cendhak, mrodhuksi output grafis kompak lan akurat.

Gabung PDF menyang Gambar ing Ruby

Kanggo nindakake gabungan PDF kanggo-Gambar ing Ruby, sampeyan butuh paling ora rong file PDF sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto Ruby kode ing ngisor iki.

Conto Ruby kode kanggo nggabungake PDF menyang JPG nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
require 'aspose_words_cloud'

AsposeWordsCloud.configure do |config|
  config.client_data['ClientId'] = '####-####-####-####-####'
  config.client_data['ClientSecret'] = '##################'
end
@words_api = WordsAPI.new

document = File.open('Input1.pdf')
mergeProps = DocumentEntry.new({
   :FileReference => AsposeWordsCloud::FileReference.fromRemoteFilePath('Input2.pdf'),
      :ImportFormatMode => 'KeepSourceFormatting'})
document_entries = [mergeProps]
document_list = DocumentEntryList.new({:DocumentEntries => document_entries})
append_document_online = AppendDocumentOnlineRequest.new(document: document, 
   document_list: document_list)
merged_docs = @words_api.append_document_online(append_document_online)

split_document_online = SplitDocumentOnlineRequest.new(document: merged_docs, 
   format: 'jpg', zip_output: true)
@words_api.split_document_online(split_document_online)
  
Nyalin kode Ruby menyang clipboard

Cara nggunakake Ruby kanggo nggabungake PDF menyang gambar

  1. Instal Ruby SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek Ruby sampeyan.
  2. Bukak PDF file sumber ing Ruby.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'append_document_online()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan ing format gambar minangka file siji.

Pustaka Ruby kanggo nggabungake PDF dadi GAMBAR

Instal Aspose.Words Cloud SDK for Ruby nggunakake layanan hosting RubyGems. gem install aspose_words_cloud kanggo nginstal paket kasebut. Minangka alternatif, sampeyan bisa kanthi manual kloning Aspose.Words Cloud SDK for Ruby saka GitHub lan nggunakake ing project. Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

Ruby 2.6 utawa luwih anyar

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian.

Format populer liyane kanggo nggabungake file

Sampeyan bisa nggunakake format populer liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.