.NET API kanggo nggabungake PDF menyang gambar

.NET Cloud SDK kanggo nggabungake PDF file lan ngekspor asil menyang format gambar.

Gunakake perpustakaan .NET kanggo nggabungake PDF menyang gambar liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih PDF berkas dadi siji berkas gambar nganggo C#.

Gabungke PDF menyang gambar nggunakake C# REST API

Gabung file PDF kanthi gampang lan ekspor asil menyang format grafis ing C# kode. Pustaka C# iki dirancang kanggo nggabungake pirang-pirang file PDF dadi siji gambar kanthi nggunakake REST API, yaiku kanthi ngirim telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi gabungan PDF to Image profesional, Cloud-native sing nyedhiyakake programer C# kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Kanthi nggabungake file, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja PDF/Gambar digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak C# pangolahan PDF sing cepet lan efisien.

Gabung sawetara PDF dadi gambar ing C#

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake file PDF dadi siji gambar ing pirang-pirang kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake macem-macem file PDF bebarengan sadurunge nyetak utawa arsip.

Penggabungan PDF bisa dadi bagean saka pendekatan pangolahan dokumen terpadu kanggo ngasilake gambar saka sumber data sing beda. tugas kuwi ndherek nggunakake PDF lengkap / Gambar manipulasi C# perpustakaan sing bakal proses pesawat saka file PDF lan gabungke bebarengan ing wektu paling cendhak, mrodhuksi output grafis kompak lan akurat.

Gabung PDF menyang Gambar ing C#

Kanggo nindakake gabungan PDF kanggo-Gambar ing C#, sampeyan butuh paling ora rong file PDF sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto C# kode ing ngisor iki.

Conto C# kode kanggo nggabungake PDF menyang JPG nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
using Aspose.Words.Cloud.Sdk;

var config = new Configuration { ClientId = "####-####-####-####-####", 
   ClientSecret = "##################" };
var wordsApi = new WordsApi(config);

using var document = File.OpenRead("Input1.pdf");
var mergeProps = new DocumentEntry()
{
    FileReference = new FileReference("Input2.pdf"),
    ImportFormatMode = "KeepSourceFormatting"
};
var documentEntries = new List()
{
    mergeProps
};
var documentList = new DocumentEntryList()
{
    DocumentEntries = documentEntries
};
var appendDocumentOnline = new AppendDocumentOnlineRequest(document, documentList);
var mergedDocs = await wordsApi.AppendDocumentOnline(appendDocumentOnline);

var splitDocumentOnline = new SplitDocumentOnlineRequest(
   mergedDocs.Document.Values.First(), "jpg", zipOutput: true);
await wordsApi.SplitDocumentOnline(splitDocumentOnline);
  
Nyalin kode C# menyang clipboard

Cara nggunakake C# kanggo nggabungake PDF menyang gambar

  1. Instal .NET SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek .NET sampeyan.
  2. Bukak PDF file sumber ing C#.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'AppendDocumentOnline()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan ing format gambar minangka file siji.

Pustaka .NET kanggo nggabungake PDF dadi GAMBAR

Instal 'Aspose.Words Cloud SDK for .NET' nggunakake manajer paket NuGet. Mung mbukak nuget install Aspose.Words-Cloud otomatis nginstal lan ngrujuk perakitan sing cocog ing proyek sampeyan. Minangka alternatif, sampeyan bisa kanthi manual tiron Aspose.Words Cloud SDK for .NET kode sumber saka GitHub lan nggunakake ing project. Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

  • .NET Standard 2.0 utawa luwih anyar

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian liyane.

Format populer liyane kanggo nggabungake file

Sampeyan bisa nggunakake format populer liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.