Gabung dokumen bebarengan nggunakake C++

C++ Cloud SDK kanggo nggabungake sawetara dokumen lan ngekspor asil menyang meh kabeh format kantor

Gunakake perpustakaan C++ kanggo nggabungake Word, PDF, dokumen Web liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih dokumen dadi siji file kanthi gampang nggunakake C++.

Gabungke Word, PDF, dokumen Web nggunakake C++ REST API

Gabung dokumen kanthi gampang ing macem-macem format ing C++ kode. Pustaka C++ iki dirancang kanggo nggabungake Word, PDF, dokumen Web uga gambar dadi siji dokumen nggunakake REST API, yaiku liwat telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi penggabungan dokumen asli Cloud sing profesional sing nyedhiyakake programer C++ kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Gabungan file bebarengan asring digunakake nalika perlu kanggo nggawe pesawat saka dokumen struktur padha, saben kang ngemot data unik. Kanthi nggabungake dokumen lan gambar, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak C++ ngolah dokumen kanthi cepet lan efisien.

Gabung sawetara file dadi siji ing C++

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake dokumen lan gambar bebarengan ing akeh kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake pirang-pirang gambar bebarengan sadurunge dicithak utawa diarsipake.

Nggabungake dokumen lan gambar bisa dadi bagean saka teknologi terpadu kanggo nggawe dokumen saka sumber data sing beda-beda. Tugas kasebut kalebu nggunakake perpustakaan C++ manipulasi format file kanthi lengkap sing bakal ngolah set file lan nggabung ing wektu sing paling cendhak, nggawe output sing kompak lan akurat.

Kanggo nggabungake dokumen ing C++, sampeyan butuh paling ora rong file sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto C++ kode ing ngisor iki.

Conto C++ kode kanggo nggabungake dokumen nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
using namespace aspose::words::cloud;

auto config = std::make_shared<ApiConfiguration>(L"####-####-####-####-####", 
   L"##################");
auto wordsApi = std::make_shared<WordsApi>(config);

auto document = std::shared_ptr<std::istream>(new std::ifstream(
   std::filesystem::path(L"Input1.docx"), std::istream::binary));

auto mergeDocument = std::make_shared<aspose::words::cloud::models::DocumentEntry>();
//  Muat dokumen kanggo nambah saka panyimpenan Cloud.
mergeDocument->setFileReference(
   std::make_shared<aspose::words::cloud::models::FileReference>(
      std::make_shared<std::wstring>(L"Input2.docx"));
mergeDocument->setImportFormatMode(
   std::make_shared<std::wstring>(L"KeepSourceFormatting"));

auto documentEntries = 
   std::make_shared<std::vector<std::shared_ptr<aspose::words::cloud::models::DocumentEntry>>>();
documentEntries->push_back(mergeDocument);

auto documentList = 
   std::make_shared<aspose::words::cloud::models::DocumentEntryList>();
documentList->setDocumentEntries(documentEntries);
std::shared_ptr<requests::AppendDocumentOnlineRequest> appendDocumentOnline(
    new requests::AppendDocumentOnlineRequest(
        document, documentList
    )
);
wordsApi->appendDocumentOnline(appendDocumentOnline);
  
Nyalin kode C++ menyang clipboard

Cara nggunakake C++ kanggo nggabungake PDF, Word, dokumen Web lan akeh format file liyane

  1. Instal C++ SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek C++ sampeyan.
  2. Bukak file sumber ing C++ nggunakake REST API.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'appendDocumentOnline()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan minangka file siji.

C++ perpustakaan kanggo nggabungake file

Klone Aspose.Words Cloud SDK for C++ kode sumber saka GitHub. Sampeyan bisa nemokake informasi rinci babagan mbangun lan ngonfigurasi SDK ing bagean "How to use the SDK".

Kanggo entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kanthi cepet, tindakake Instructions iki ing dokumentasi.

Requirements Sistem

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian.

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.