Gabung dokumen bebarengan nggunakake Ruby

Ruby Cloud SDK kanggo nggabungake sawetara dokumen lan ngekspor asil menyang meh kabeh format kantor

Gunakake perpustakaan Ruby kanggo nggabungake Word, PDF, dokumen Web liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih dokumen dadi siji file kanthi gampang nggunakake Ruby.

Gabungke Word, PDF, dokumen Web nggunakake Ruby REST API

Gabung dokumen kanthi gampang ing macem-macem format ing Ruby kode. Pustaka Ruby iki dirancang kanggo nggabungake Word, PDF, dokumen Web uga gambar dadi siji dokumen nggunakake REST API, yaiku liwat telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi penggabungan dokumen asli Cloud sing profesional sing nyedhiyakake programer Ruby kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Gabungan file bebarengan asring digunakake nalika perlu kanggo nggawe pesawat saka dokumen struktur padha, saben kang ngemot data unik. Kanthi nggabungake dokumen lan gambar, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak Ruby ngolah dokumen kanthi cepet lan efisien.

Gabung sawetara file dadi siji ing Ruby

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake dokumen lan gambar bebarengan ing akeh kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake pirang-pirang gambar bebarengan sadurunge dicithak utawa diarsipake.

Nggabungake dokumen lan gambar bisa dadi bagean saka teknologi terpadu kanggo nggawe dokumen saka sumber data sing beda-beda. Tugas kasebut kalebu nggunakake perpustakaan Ruby manipulasi format file kanthi lengkap sing bakal ngolah set file lan nggabung ing wektu sing paling cendhak, nggawe output sing kompak lan akurat.

Kanggo nggabungake dokumen ing Ruby, sampeyan butuh paling ora rong file sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto Ruby kode ing ngisor iki.

Conto Ruby kode kanggo nggabungake dokumen nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
require 'aspose_words_cloud'

AsposeWordsCloud.configure do |config|
  config.client_data['ClientId'] = '####-####-####-####-####'
  config.client_data['ClientSecret'] = '##################'
end
@words_api = WordsAPI.new

document = File.open('Input1.docx')
#  Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
merge_document = DocumentEntry.new({
   :FileReference => AsposeWordsCloud::FileReference.fromRemoteFilePath('Input2.docx'),
      :ImportFormatMode => 'KeepSourceFormatting'})
document_entries = [merge_document]
document_list = DocumentEntryList.new({:DocumentEntries => document_entries})

append_document_online = AppendDocumentOnlineRequest.new(document: document, 
   document_list: document_list)
@words_api.append_document_online(append_document_online)
  
Nyalin kode Ruby menyang clipboard

Cara nggunakake Ruby kanggo nggabungake PDF, Word, dokumen Web lan akeh format file liyane

  1. Instal Ruby SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek Ruby sampeyan.
  2. Bukak file sumber ing Ruby nggunakake REST API.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'append_document_online()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan minangka file siji.

Ruby perpustakaan kanggo nggabungake file

Instal Aspose.Words Cloud SDK for Ruby nggunakake layanan hosting RubyGems. gem install aspose_words_cloud kanggo nginstal paket kasebut. Minangka alternatif, sampeyan bisa kanthi manual kloning Aspose.Words Cloud SDK for Ruby saka GitHub lan nggunakake ing project. Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

Ruby 2.6 utawa luwih anyar

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian.

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.