Gabung dokumen bebarengan nggunakake Python

Python Cloud SDK kanggo nggabungake sawetara dokumen lan ngekspor asil menyang meh kabeh format kantor

Gunakake perpustakaan Python kanggo nggabungake Word, PDF, dokumen Web liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih dokumen dadi siji file kanthi gampang nggunakake Python.

Gabungke Word, PDF, dokumen Web nggunakake Python REST API

Gabung dokumen kanthi gampang ing macem-macem format ing Python kode. Pustaka Python iki dirancang kanggo nggabungake Word, PDF, dokumen Web uga gambar dadi siji dokumen nggunakake REST API, yaiku liwat telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi penggabungan dokumen asli Cloud sing profesional sing nyedhiyakake programer Python kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Gabungan file bebarengan asring digunakake nalika perlu kanggo nggawe pesawat saka dokumen struktur padha, saben kang ngemot data unik. Kanthi nggabungake dokumen lan gambar, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak Python ngolah dokumen kanthi cepet lan efisien.

Gabung sawetara file dadi siji ing Python

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake dokumen lan gambar bebarengan ing akeh kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake pirang-pirang gambar bebarengan sadurunge dicithak utawa diarsipake.

Nggabungake dokumen lan gambar bisa dadi bagean saka teknologi terpadu kanggo nggawe dokumen saka sumber data sing beda-beda. Tugas kasebut kalebu nggunakake perpustakaan Python manipulasi format file kanthi lengkap sing bakal ngolah set file lan nggabung ing wektu sing paling cendhak, nggawe output sing kompak lan akurat.

Kanggo nggabungake dokumen ing Python, sampeyan butuh paling ora rong file sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto Python kode ing ngisor iki.

Conto Python kode kanggo nggabungake dokumen nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
import asposewordscloud

words_api = WordsApi(client_id = '####-####-####-####-####', client_secret = '##################')

document = open('Input1.docx', 'rb')

#  Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
merge_document = asposewordscloud.DocumentEntry(
   file_reference=asposewordscloud.FileReference.fromRemoteFilePath('Input2.docx'),
      import_format_mode='KeepSourceFormatting')
document_entries = [merge_document]
document_list = asposewordscloud.DocumentEntryList(document_entries=document_entries)

append_document_online = asposewordscloud.models.requests.AppendDocumentOnlineRequest(
   document=document, document_list=document_list)
words_api.append_document_online(append_document_online)
  
Nyalin kode Python menyang clipboard

Cara nggunakake Python kanggo nggabungake PDF, Word, dokumen Web lan akeh format file liyane

  1. Instal Python SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek Python sampeyan.
  2. Bukak file sumber ing Python nggunakake REST API.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'append_document_online()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan minangka file siji.

Python perpustakaan kanggo nggabungake file

Instal Aspose.Words Cloud SDK for Python nggunakake repositori PyPi. pip install aspose-words-cloud kanggo nginstal SDK, banjur impor paket kasebut liwat import asposewordscloud. Minangka alternatif, sampeyan bisa kanthi manual clone Aspose.Words Cloud SDK for Python saka GitHub lan nggunakake ing project. Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian.

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.