Python API kanggo nggabungake teks menyang PNG

Python Cloud SDK kanggo nggabungake teks file lan ngekspor asil menyang format PNG.

Gunakake perpustakaan Python kanggo nggabungake teks menyang PNG liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih teks berkas dadi siji berkas PNG nganggo Python.

Gabungke teks menyang PNG nggunakake Python REST API

Gabungke dokumen teks kanthi gampang lan ekspor asil menyang format grafis PNG ing Python kode. Pustaka Python iki dirancang kanggo nggabungake pirang-pirang file teks dadi gambar PNG siji nggunakake REST API, yaiku kanthi ngirim telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi gabungan teks to PNG profesional Cloud-native sing nyedhiyakake programer Python kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Kanthi nggabungake dokumen, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja teks/PNG digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak Python pangolahan teks sing cepet lan efisien.

Gabung sawetara teks dadi siji PNG gambar ing Python

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake file teks dadi siji gambar PNG ing pirang-pirang kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake macem-macem file teks bebarengan sadurunge nyetak utawa arsip.

Penggabungan teks bisa dadi bagéan saka pendekatan pangolahan dokumen terpadu kanggo ngasilake gambar PNG saka sumber data sing beda-beda. Tugas kasebut kalebu nggunakake perpustakaan Python manipulasi teks/PNG kanthi fitur lengkap sing bakal ngolah sakumpulan file teks lan nggabungake ing wektu sing paling cendhak, ngasilake output grafis sing kompak lan akurat.

Gabung teks menyang PNG ing Python

Kanggo nindakake gabungan teks kanggo PNG ing Python, sampeyan butuh paling ora rong dokumen teks sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto Python kode ing ngisor iki.

Conto Python kode kanggo nggabungake TXT menyang PNG nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
import asposewordscloud

words_api = WordsApi(client_id = '####-####-####-####-####', client_secret = '##################')

document = open('Input1.txt', 'rb')
merge_props = asposewordscloud.DocumentEntry(
   file_reference=asposewordscloud.FileReference.fromRemoteFilePath('Input2.txt'),
      import_format_mode='KeepSourceFormatting')
document_entries = [merge_props]
document_list = asposewordscloud.DocumentEntryList(document_entries=document_entries)
append_document_online = asposewordscloud.models.requests.AppendDocumentOnlineRequest(
   document=document, document_list=document_list)
merged_docs = words_api.append_document_online(append_document_online)

split_document_online = asposewordscloud.models.requests.SplitDocumentOnlineRequest(
   document=merged_docs, format='png', zip_output=True)
words_api.split_document_online(split_document_online)
  
Nyalin kode Python menyang clipboard

Cara nggunakake Python kanggo nggabungake teks menyang PNG

  1. Instal Python SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek Python sampeyan.
  2. Bukak teks file sumber ing Python.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'append_document_online()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan ing format PNG minangka file siji.

Pustaka Python kanggo nggabungake TXT dadi PNG

Instal Aspose.Words Cloud SDK for Python nggunakake repositori PyPi. pip install aspose-words-cloud kanggo nginstal SDK, banjur impor paket kasebut liwat import asposewordscloud. Minangka alternatif, sampeyan bisa kanthi manual clone Aspose.Words Cloud SDK for Python saka GitHub lan nggunakake ing project. Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian.

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.