Gabung dokumen bebarengan nggunakake cURL

Gabung dokumen nggunakake baris printah

Gunakake alat baris perintah cURL kanggo nggabungake dokumen kanthi online.

Gabungke Word, PDF, dokumen Web nggunakake cURL REST API

Gabung dokumen kanthi gampang ing macem-macem format ing cURL kode. Pustaka cURL iki dirancang kanggo nggabungake Word, PDF, dokumen Web uga gambar dadi siji dokumen nggunakake REST API, yaiku liwat telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi penggabungan dokumen asli Cloud sing profesional sing nyedhiyakake programer cURL kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Gabungan file bebarengan asring digunakake nalika perlu kanggo nggawe pesawat saka dokumen struktur padha, saben kang ngemot data unik. Kanthi nggabungake dokumen lan gambar, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak cURL ngolah dokumen kanthi cepet lan efisien.

Gabung sawetara file dadi siji ing cURL

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake dokumen lan gambar bebarengan ing akeh kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake pirang-pirang gambar bebarengan sadurunge dicithak utawa diarsipake.

Nggabungake dokumen lan gambar bisa dadi bagean saka teknologi terpadu kanggo nggawe dokumen saka sumber data sing beda-beda. Tugas kasebut kalebu nggunakake perpustakaan cURL manipulasi format file kanthi lengkap sing bakal ngolah set file lan nggabung ing wektu sing paling cendhak, nggawe output sing kompak lan akurat.

Kanggo nggabungake dokumen ing cURL, sampeyan butuh paling ora rong file sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto cURL kode ing ngisor iki.

Conto cURL kode kanggo nggabungake dokumen nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
curl -v "https://api.aspose.cloud/v4.0/words/online/put/appendDocument" \
     -X PUT \
     -H "Content-Type: multipart/form-data" \
     -H "Authorization: Bearer ##################;;" \
     -F Document="@Input1.docx"
     -F DocumentList="@Input2.docx"
  
Nyalin kode cURL menyang clipboard

Cara nggabungake file nggunakake baris perintah

  1. Instal utilitas CURL
  2. Entuk kredensial kanggo ngakses Document Merging API ing cURL kode
  3. Pass token Bearer ing header Wewenang
  4. Telpon cara '/appendDocument' kanggo nggabungake file
  5. Download asil

cURL perpustakaan kanggo nggabungake file

Ngundhuh lan nginstal utilitas curl. Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

Ora ana syarat khusus kanggo nggunakake alat iki.

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.