Pisah dokumen dadi bagean nggunakake Python

Python Cloud SDK kanggo pamisah sawetara dokumen lan ngekspor asil menyang meh kabeh format kantor

Gunakake perpustakaan Python kanggo pamisah Word, PDF, dokumen Web liwat REST API. Gampang pamisah dokumen loro utawa luwih dadi bagean nggunakake Python.

Ndeleng potongan kode

Pisah dokumen nggunakake REST API ing Python

Pustaka Python iki nyedhiyakake pangembang Python kanthi kemampuan kanggo nggarap fungsi pamisah dokumen nggunakake REST API. Ngidini sampeyan pamisah siji dokumen dadi sawetara file cilik kanthi online ing Python. Contone, sampeyan kudu ngirim email sawetara kaca saka dokumen sampeyan, utawa sampeyan bisa uga pengin nuduhake pelanggan mung bagean saka file sampeyan. Kabeh iki bisa ditindakake liwat fungsi pamisah dokumen ing Python kode.

Macem-macem cara bisa digunakake kanggo pamisah dokumen: 'miturut kaca', 'miturut kaca kisaran', 'miturut judhul', 'miturut bagean break'. Cukup muat dokumen asli lan pilih cara sing dibutuhake. Priksa manawa dokumen sampeyan nggunakake gaya judhul sing dibutuhake utawa ngemot potongan bagean yen sampeyan pengin pamisah file miturut kritéria kasebut nggunakake Python kode. Sawise misahake dokumen sampeyan bisa ngekspor asil minangka kaca dokumen sing kapisah utawa file sing luwih cilik.

Pisahake dokumen dadi bagean nggunakake Python Cloud SDK

Kabeh pamisah dokumen ditindakake ing server web Cloud on Aspose kanthi kacepetan maksimal lan tundhuk karo kabeh standar keamanan. Pustaka Python kita dirancang kanggo nggawe aplikasi pangolahan dokumen lan adhedhasar interaksi klien-server liwat REST API.

Pisah Word dokumen, PDF, HTML, EPUB nggunakake kritéria sing beda karo Cloud SDK kanggo Python. Yen sampeyan duwe pitakon babagan cara pamisah dokumen dadi pirang-pirang file utawa cara ngekstrak kaca miturut paramèter sing ditemtokake, coba Splitter Online lan ekspor asil menyang format dokumen sing trep:

Upload file sing pengin dipérang
Kode roto
Pilih format target saka dhaptar
import asposewordscloud

words_api = WordsApi(client_id = '####-####-####-####-####', client_secret = '##################')

doc = open('Input.docx', 'rb')
request = asposewordscloud.models.requests.SplitDocumentOnlineRequest(
    document=doc, 
    format='docx', 
    zip_output=true)
zippedPages = words_api.split_document_online(request)
Kode roto
  
Nyalin kode Python menyang clipboard

Carane nggunakake Python kanggo pamisah PDF, Word, dokumen Web lan akeh format file liyane

  1. Instal Python Cloud SDK lan tambahake referensi (impor perpustakaan) menyang proyek Python sampeyan.
  2. Konfigurasi API nggunakake tombol app
  3. Bukak file sumber ing Python nggunakake REST API.
  4. Telpon metode 'split_document_online()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil pamisah minangka file sing kapisah.

Python perpustakaan kanggo pamisah file

Instal Aspose.Words Cloud SDK for Python nggunakake repositori PyPi. pip install aspose-words-cloud kanggo nginstal SDK, banjur impor paket kasebut liwat import asposewordscloud. Minangka alternatif, sampeyan bisa kanthi manual clone Aspose.Words Cloud SDK for Python saka GitHub lan nggunakake ing project. Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian.

Format file sing paling populer kanggo pamisah

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.