Gabung dokumen bebarengan nggunakake C#

.NET Cloud SDK kanggo nggabungake sawetara dokumen lan ngekspor asil menyang meh kabeh format kantor

Gunakake perpustakaan .NET kanggo nggabungake Word, PDF, dokumen Web liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih dokumen dadi siji file kanthi gampang nggunakake C#.

Gabungke Word, PDF, dokumen Web nggunakake C# REST API

Gabung dokumen kanthi gampang ing macem-macem format ing C# kode. Pustaka C# iki dirancang kanggo nggabungake Word, PDF, dokumen Web uga gambar dadi siji dokumen nggunakake REST API, yaiku liwat telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi penggabungan dokumen asli Cloud sing profesional sing nyedhiyakake programer C# kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Gabungan file bebarengan asring digunakake nalika perlu kanggo nggawe pesawat saka dokumen struktur padha, saben kang ngemot data unik. Kanthi nggabungake dokumen lan gambar, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak C# ngolah dokumen kanthi cepet lan efisien.

Gabung sawetara file dadi siji ing C#

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake dokumen lan gambar bebarengan ing akeh kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake pirang-pirang gambar bebarengan sadurunge dicithak utawa diarsipake.

Nggabungake dokumen lan gambar bisa dadi bagean saka teknologi terpadu kanggo nggawe dokumen saka sumber data sing beda-beda. Tugas kasebut kalebu nggunakake perpustakaan C# manipulasi format file kanthi lengkap sing bakal ngolah set file lan nggabung ing wektu sing paling cendhak, nggawe output sing kompak lan akurat.

Kanggo nggabungake dokumen ing C#, sampeyan butuh paling ora rong file sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto C# kode ing ngisor iki.

Conto C# kode kanggo nggabungake dokumen nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
using Aspose.Words.Cloud.Sdk;

var config = new Configuration { ClientId = "####-####-####-####-####", 
   ClientSecret = "##################" };
var wordsApi = new WordsApi(config);

using var document = File.OpenRead("Input1.docx");
//  Muat dokumen kanggo nambah saka panyimpenan Cloud.
var mergeDocument = new DocumentEntry()
{
    FileReference = new FileReference("Input2.docx"),
    ImportFormatMode = "KeepSourceFormatting"
};
var documentEntries = new List() { mergeDocument };
var documentList = new DocumentEntryList() { DocumentEntries = documentEntries };
var appendDocumentOnline = new AppendDocumentOnlineRequest(document, documentList);
await wordsApi.AppendDocumentOnline(appendDocumentOnline);
  
Nyalin kode C# menyang clipboard

Cara nggunakake C# kanggo nggabungake PDF, Word, dokumen Web lan akeh format file liyane

  1. Instal .NET SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek .NET sampeyan.
  2. Bukak file sumber ing C# nggunakake REST API.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'AppendDocumentOnline()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan minangka file siji.

.NET perpustakaan kanggo nggabungake file

Instal 'Aspose.Words Cloud SDK for .NET' nggunakake manajer paket NuGet. Mung mbukak nuget install Aspose.Words-Cloud otomatis nginstal lan ngrujuk perakitan sing cocog ing proyek sampeyan. Minangka alternatif, sampeyan bisa kanthi manual tiron Aspose.Words Cloud SDK for .NET kode sumber saka GitHub lan nggunakake ing project. Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

  • .NET Standard 2.0 utawa luwih anyar

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian liyane.

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.