.NET API kanggo nggabungake PDF menyang PNG

.NET Cloud SDK kanggo nggabungake PDF file lan ngekspor asil menyang format PNG.

Gunakake perpustakaan .NET kanggo nggabungake PDF menyang PNG liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih PDF berkas dadi siji berkas PNG nganggo C#.

Gabungke PDF menyang PNG nggunakake C# REST API

Gabungke dokumen PDF kanthi gampang lan ekspor asil menyang format grafis PNG ing C# kode. Pustaka C# iki dirancang kanggo nggabungake pirang-pirang file PDF dadi gambar PNG siji nggunakake REST API, yaiku kanthi ngirim telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi gabungan PDF to PNG profesional Cloud-native sing nyedhiyakake programer C# kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Kanthi nggabungake dokumen, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja PDF/PNG digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak C# pangolahan PDF sing cepet lan efisien.

Gabung sawetara PDF dadi siji PNG gambar ing C#

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake file PDF dadi siji gambar PNG ing pirang-pirang kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake macem-macem file PDF bebarengan sadurunge nyetak utawa arsip.

Penggabungan PDF bisa dadi bagéan saka pendekatan pangolahan dokumen terpadu kanggo ngasilake gambar PNG saka sumber data sing beda-beda. Tugas kasebut kalebu nggunakake perpustakaan C# manipulasi PDF/PNG kanthi fitur lengkap sing bakal ngolah sakumpulan file PDF lan nggabungake ing wektu sing paling cendhak, ngasilake output grafis sing kompak lan akurat.

Gabung PDF menyang PNG ing C#

Kanggo nindakake gabungan PDF kanggo PNG ing C#, sampeyan butuh paling ora rong dokumen PDF sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto C# kode ing ngisor iki.

Conto C# kode kanggo nggabungake PDF menyang PNG nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
using Aspose.Words.Cloud.Sdk;

var config = new Configuration { ClientId = "####-####-####-####-####", 
   ClientSecret = "##################" };
var wordsApi = new WordsApi(config);

using var document = File.OpenRead("Input1.pdf");
var mergeProps = new DocumentEntry()
{
    FileReference = new FileReference("Input2.pdf"),
    ImportFormatMode = "KeepSourceFormatting"
};
var documentEntries = new List()
{
    mergeProps
};
var documentList = new DocumentEntryList()
{
    DocumentEntries = documentEntries
};
var appendDocumentOnline = new AppendDocumentOnlineRequest(document, documentList);
var mergedDocs = await wordsApi.AppendDocumentOnline(appendDocumentOnline);

var splitDocumentOnline = new SplitDocumentOnlineRequest(
   mergedDocs.Document.Values.First(), "png", zipOutput: true);
await wordsApi.SplitDocumentOnline(splitDocumentOnline);
  
Nyalin kode C# menyang clipboard

Cara nggunakake C# kanggo nggabungake PDF menyang PNG

  1. Instal .NET SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek .NET sampeyan.
  2. Bukak PDF file sumber ing C#.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'AppendDocumentOnline()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan ing format PNG minangka file siji.

Pustaka .NET kanggo nggabungake PDF dadi PNG

Instal 'Aspose.Words Cloud SDK for .NET' nggunakake manajer paket NuGet. Mung mbukak nuget install Aspose.Words-Cloud otomatis nginstal lan ngrujuk perakitan sing cocog ing proyek sampeyan. Minangka alternatif, sampeyan bisa kanthi manual tiron Aspose.Words Cloud SDK for .NET kode sumber saka GitHub lan nggunakake ing project. Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

  • .NET Standard 2.0 utawa luwih anyar

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian liyane.

Format populer liyane kanggo nggabungake file

Sampeyan bisa nggunakake format populer liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.