PHP API kanggo nggabungake PDF menyang PNG

PHP Cloud SDK kanggo nggabungake PDF file lan ngekspor asil menyang format PNG.

Gunakake perpustakaan PHP kanggo nggabungake PDF menyang PNG liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih PDF berkas dadi siji berkas PNG nganggo PHP.

Gabungke PDF menyang PNG nggunakake PHP REST API

Gabungke dokumen PDF kanthi gampang lan ekspor asil menyang format grafis PNG ing PHP kode. Pustaka PHP iki dirancang kanggo nggabungake pirang-pirang file PDF dadi gambar PNG siji nggunakake REST API, yaiku kanthi ngirim telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi gabungan PDF to PNG profesional Cloud-native sing nyedhiyakake programer PHP kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Kanthi nggabungake dokumen, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja PDF/PNG digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak PHP pangolahan PDF sing cepet lan efisien.

Gabung sawetara PDF dadi siji PNG gambar ing PHP

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake file PDF dadi siji gambar PNG ing pirang-pirang kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake macem-macem file PDF bebarengan sadurunge nyetak utawa arsip.

Penggabungan PDF bisa dadi bagéan saka pendekatan pangolahan dokumen terpadu kanggo ngasilake gambar PNG saka sumber data sing beda-beda. Tugas kasebut kalebu nggunakake perpustakaan PHP manipulasi PDF/PNG kanthi fitur lengkap sing bakal ngolah sakumpulan file PDF lan nggabungake ing wektu sing paling cendhak, ngasilake output grafis sing kompak lan akurat.

Gabung PDF menyang PNG ing PHP

Kanggo nindakake gabungan PDF kanggo PNG ing PHP, sampeyan butuh paling ora rong dokumen PDF sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto PHP kode ing ngisor iki.

Conto PHP kode kanggo nggabungake PDF menyang PNG nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
use Aspose\Words\WordsApi;

$wordsApi = new WordsApi('####-####-####-####-####', '##################');

$document = "Input1.pdf";
$mergeProps = new DocumentEntry(array(
    "file_reference" => FileReference::fromRemoteFilePath("Input2.pdf"),
    "import_format_mode" => "KeepSourceFormatting",
));
$documentEntries = [
    $mergeProps,
];
$documentList = new DocumentEntryList(array(
    "document_entries" => $documentEntries,
));
$appendDocumentOnline = new AppendDocumentOnlineRequest(
    $document, $documentList, NULL, NULL, NULL, NULL, NULL, NULL
);
$mergedDocs = $wordsApi->appendDocumentOnline($appendDocumentOnline);

$splitDocumentOnline = new SplitDocumentOnlineRequest(
    $mergedDocs, "png", 
	   NULL, NULL, NULL, NULL, NULL, NULL, true, NULL
);
$wordsApi->splitDocumentOnline($splitDocumentOnline);
  
Nyalin kode PHP menyang clipboard

Cara nggunakake PHP kanggo nggabungake PDF menyang PNG

  1. Instal PHP SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek PHP sampeyan.
  2. Bukak PDF file sumber ing PHP.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'appendDocumentOnline()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan ing format PNG minangka file siji.

Pustaka PHP kanggo nggabungake PDF dadi PNG

Instal 'Aspose.Words Cloud SDK for PHP' saka gudang Packagist. Mung mbukak composer require aspose-cloud/aspose-words-cloud kanggo nginstal SDK, banjur gunakake require_once('vendor/autoload.php'); kanggo ngimpor menyang proyek sampeyan.

Minangka alternatif, sampeyan bisa kanthi manual kloning Aspose.Words Cloud SDK for PHP saka GitHub. Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

PHP 7.1 utawa luwih anyar

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian liyane.

Format populer liyane kanggo nggabungake file

Sampeyan bisa nggunakake format populer liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.