PHP API kanggo nggabungake PDF menyang DOC

PHP Cloud SDK kanggo nggabungake PDF file lan ngekspor asil menyang format DOC.

Gunakake perpustakaan PHP kanggo nggabungake PDF menyang DOC liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih PDF berkas dadi siji berkas DOC nganggo PHP.

Gabungke PDF menyang DOC nggunakake PHP REST API

Gabung format PDF menyang DOC kanthi gampang ing PHP kode. Pustaka PHP iki dirancang kanggo nggabungake pirang-pirang file PDF dadi DOC file siji nggunakake REST API, yaiku kanthi ngirim telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi gabungan PDF to DOC profesional Cloud-native sing nyedhiyakake programer PHP kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Gabung karo file PDF asring digunakake nalika perlu kanggo nggawe set DOC dokumen saka struktur sing padha, sing saben ngemot data unik. Kanthi nggabungake file, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja PDF/DOC digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak PHP ngolah dokumen kanthi cepet lan efisien.

Gabung sawetara PDF dadi siji DOC ing PHP

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake file PDF dadi siji DOC file ing akeh kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake macem-macem file PDF bebarengan sadurunge nyetak utawa arsip.

Penggabungan PDF bisa dadi bagean saka pendekatan pangolahan dokumen terpadu kanggo ngasilake DOC dokumen saka sumber data sing beda-beda. tugas kuwi ndherek nggunakake PDF lengkap / DOC manipulasi PHP perpustakaan sing bakal proses pesawat saka file PDF lan gabungke bebarengan ing wektu paling cendhak, mrodhuksi asil DOC kompak lan akurat.

Gabung PDF menyang DOC ing PHP

Kanggo nindakake gabungan PDF kanggo DOC ing PHP, sampeyan butuh paling ora rong file PDF sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto PHP kode ing ngisor iki.

Conto PHP kode kanggo nggabungake PDF menyang DOC nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
use Aspose\Words\WordsApi;

$wordsApi = new WordsApi('####-####-####-####-####', '##################');

$document = "Input1.pdf";

//  Muat dokumen kanggo nambah saka panyimpenan Cloud.
$mergeDocument = new DocumentEntry(array(
    "file_reference" => FileReference::fromRemoteFilePath("Input2.pdf"),
    "import_format_mode" => "KeepSourceFormatting",
));
$documentEntries = [ $mergeDocument, ];
$documentList = new DocumentEntryList(array(
    "document_entries" => $documentEntries,
));
$appendDocumentOnline = new AppendDocumentOnlineRequest(
    $document, $documentList, NULL, NULL, NULL, NULL, NULL, NULL
);
$wordsApi->appendDocumentOnline($appendDocumentOnline);
  
Nyalin kode PHP menyang clipboard

Cara nggunakake PHP kanggo nggabungake PDF menyang DOC

  1. Instal PHP SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek PHP sampeyan.
  2. Bukak PDF file sumber ing PHP.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'appendDocumentOnline()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan ing format DOC minangka file siji.

Pustaka PHP kanggo nggabungake PDF dadi DOC

Instal 'Aspose.Words Cloud SDK for PHP' saka gudang Packagist. Mung mbukak composer require aspose-cloud/aspose-words-cloud kanggo nginstal SDK, banjur gunakake require_once('vendor/autoload.php'); kanggo ngimpor menyang proyek sampeyan.

Minangka alternatif, sampeyan bisa kanthi manual kloning Aspose.Words Cloud SDK for PHP saka GitHub. Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

PHP 7.1 utawa luwih anyar

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian liyane.

Format populer liyane kanggo nggabungake file

Sampeyan bisa nggunakake format populer liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.