Ruby API kanggo nggabungake PDF menyang DOC

Ruby Cloud SDK kanggo nggabungake PDF file lan ngekspor asil menyang format DOC.

Gunakake perpustakaan Ruby kanggo nggabungake PDF menyang DOC liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih PDF berkas dadi siji berkas DOC nganggo Ruby.

Gabungke PDF menyang DOC nggunakake Ruby REST API

Gabung format PDF menyang DOC kanthi gampang ing Ruby kode. Pustaka Ruby iki dirancang kanggo nggabungake pirang-pirang file PDF dadi DOC file siji nggunakake REST API, yaiku kanthi ngirim telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi gabungan PDF to DOC profesional Cloud-native sing nyedhiyakake programer Ruby kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Gabung karo file PDF asring digunakake nalika perlu kanggo nggawe set DOC dokumen saka struktur sing padha, sing saben ngemot data unik. Kanthi nggabungake file, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja PDF/DOC digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak Ruby ngolah dokumen kanthi cepet lan efisien.

Gabung sawetara PDF dadi siji DOC ing Ruby

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake file PDF dadi siji DOC file ing akeh kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake macem-macem file PDF bebarengan sadurunge nyetak utawa arsip.

Penggabungan PDF bisa dadi bagean saka pendekatan pangolahan dokumen terpadu kanggo ngasilake DOC dokumen saka sumber data sing beda-beda. tugas kuwi ndherek nggunakake PDF lengkap / DOC manipulasi Ruby perpustakaan sing bakal proses pesawat saka file PDF lan gabungke bebarengan ing wektu paling cendhak, mrodhuksi asil DOC kompak lan akurat.

Gabung PDF menyang DOC ing Ruby

Kanggo nindakake gabungan PDF kanggo DOC ing Ruby, sampeyan butuh paling ora rong file PDF sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto Ruby kode ing ngisor iki.

Conto Ruby kode kanggo nggabungake PDF menyang DOC nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
require 'aspose_words_cloud'

AsposeWordsCloud.configure do |config|
  config.client_data['ClientId'] = '####-####-####-####-####'
  config.client_data['ClientSecret'] = '##################'
end
@words_api = WordsAPI.new

document = File.open('Input1.pdf')
#  Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
merge_document = DocumentEntry.new({
   :FileReference => AsposeWordsCloud::FileReference.fromRemoteFilePath('Input2.pdf'),
      :ImportFormatMode => 'KeepSourceFormatting'})
document_entries = [merge_document]
document_list = DocumentEntryList.new({:DocumentEntries => document_entries})

append_document_online = AppendDocumentOnlineRequest.new(document: document, 
   document_list: document_list)
@words_api.append_document_online(append_document_online)
  
Nyalin kode Ruby menyang clipboard

Cara nggunakake Ruby kanggo nggabungake PDF menyang DOC

  1. Instal Ruby SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek Ruby sampeyan.
  2. Bukak PDF file sumber ing Ruby.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'append_document_online()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan ing format DOC minangka file siji.

Pustaka Ruby kanggo nggabungake PDF dadi DOC

Instal Aspose.Words Cloud SDK for Ruby nggunakake layanan hosting RubyGems. gem install aspose_words_cloud kanggo nginstal paket kasebut. Minangka alternatif, sampeyan bisa kanthi manual kloning Aspose.Words Cloud SDK for Ruby saka GitHub lan nggunakake ing project. Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

Ruby 2.6 utawa luwih anyar

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian.

Format populer liyane kanggo nggabungake file

Sampeyan bisa nggunakake format populer liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.