Gabung dokumen bebarengan nggunakake Dart

Dart/Flutter Cloud SDK kanggo nggabungake sawetara dokumen lan ngekspor asil menyang meh kabeh format kantor

Gunakake perpustakaan Dart/Flutter kanggo nggabungake Word, PDF, dokumen Web liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih dokumen dadi siji file kanthi gampang nggunakake Dart.

Gabungke Word, PDF, dokumen Web nggunakake Dart REST API

Gabung dokumen kanthi gampang ing macem-macem format ing Dart kode. Pustaka Dart iki dirancang kanggo nggabungake Word, PDF, dokumen Web uga gambar dadi siji dokumen nggunakake REST API, yaiku liwat telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi penggabungan dokumen asli Cloud sing profesional sing nyedhiyakake programer Dart kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Gabungan file bebarengan asring digunakake nalika perlu kanggo nggawe pesawat saka dokumen struktur padha, saben kang ngemot data unik. Kanthi nggabungake dokumen lan gambar, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak Dart ngolah dokumen kanthi cepet lan efisien.

Gabung sawetara file dadi siji ing Dart

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake dokumen lan gambar bebarengan ing akeh kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake pirang-pirang gambar bebarengan sadurunge dicithak utawa diarsipake.

Nggabungake dokumen lan gambar bisa dadi bagean saka teknologi terpadu kanggo nggawe dokumen saka sumber data sing beda-beda. Tugas kasebut kalebu nggunakake perpustakaan Dart manipulasi format file kanthi lengkap sing bakal ngolah set file lan nggabung ing wektu sing paling cendhak, nggawe output sing kompak lan akurat.

Kanggo nggabungake dokumen ing Dart, sampeyan butuh paling ora rong file sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto Dart kode ing ngisor iki.

Conto Dart kode kanggo nggabungake dokumen nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
import 'package:aspose_words_cloud/aspose_words_cloud.dart';

final config = Configuration("####-####-####-####-####", "##################");
final wordsApi = WordsApi(config);

final document = (await File(
   'Input1.docx').readAsBytes()).buffer.asByteData();

final mergeDocument = DocumentEntry();
//  Muat dokumen kanggo nambah saka panyimpenan Cloud.
mergeDocument.fileReference = FileReference.fromRemoteFile('Input2.docx');
mergeDocument.importFormatMode = 'KeepSourceFormatting';

final documentEntries = [ mergeDocument ];
final documentList = DocumentEntryList();
documentList.documentEntries = documentEntries;

final appendDocumentOnline = AppendDocumentOnlineRequest(document, documentList);
await wordsApi.appendDocumentOnline(appendDocumentOnline);
  
Nyalin kode Dart menyang clipboard

Cara nggunakake Dart kanggo nggabungake PDF, Word, dokumen Web lan akeh format file liyane

  1. Instal Dart/Flutter SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek Dart/Flutter sampeyan.
  2. Bukak file sumber ing Dart nggunakake REST API.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'appendDocumentOnline()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan minangka file siji.

Dart/Flutter perpustakaan kanggo nggabungake file

Klone Aspose.Words Cloud SDK for Dart saka GitHub lan gunakake ing proyek sampeyan. Tambah dependensi iki menyang pubspec.yaml: dependencies: aspose_words_cloud: 22.4.0

Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian.

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.