Dart/Flutter API kanggo nggabungake PDF menyang DOCX

Dart/Flutter Cloud SDK kanggo nggabungake PDF file lan ngekspor asil menyang format DOCX.

Gunakake perpustakaan Dart/Flutter kanggo nggabungake PDF menyang DOCX liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih PDF berkas dadi siji berkas DOCX nganggo Dart.

Gabungke PDF menyang DOCX nggunakake Dart REST API

Gabung format PDF menyang DOCX kanthi gampang ing Dart kode. Pustaka Dart iki dirancang kanggo nggabungake pirang-pirang file PDF dadi DOCX file siji nggunakake REST API, yaiku kanthi ngirim telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi gabungan PDF to DOCX profesional Cloud-native sing nyedhiyakake programer Dart kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Gabung karo file PDF asring digunakake nalika perlu kanggo nggawe set DOCX dokumen saka struktur sing padha, sing saben ngemot data unik. Kanthi nggabungake file, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja PDF/DOCX digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak Dart ngolah dokumen kanthi cepet lan efisien.

Gabung sawetara PDF dadi siji DOCX ing Dart

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake file PDF dadi siji DOCX file ing akeh kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake macem-macem file PDF bebarengan sadurunge nyetak utawa arsip.

Penggabungan PDF bisa dadi bagean saka pendekatan pangolahan dokumen terpadu kanggo ngasilake DOCX dokumen saka sumber data sing beda-beda. tugas kuwi ndherek nggunakake PDF lengkap / DOCX manipulasi Dart perpustakaan sing bakal proses pesawat saka file PDF lan gabungke bebarengan ing wektu paling cendhak, mrodhuksi asil DOCX kompak lan akurat.

Gabung PDF menyang DOCX ing Dart

Kanggo nindakake gabungan PDF kanggo DOCX ing Dart, sampeyan butuh paling ora rong file PDF sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto Dart kode ing ngisor iki.

Conto Dart kode kanggo nggabungake PDF menyang DOCX nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
import 'package:aspose_words_cloud/aspose_words_cloud.dart';

final config = Configuration("####-####-####-####-####", "##################");
final wordsApi = WordsApi(config);

final document = (await File(
   'Input1.pdf').readAsBytes()).buffer.asByteData();

final mergeDocument = DocumentEntry();
//  Muat dokumen kanggo nambah saka panyimpenan Cloud.
mergeDocument.fileReference = FileReference.fromRemoteFile('Input2.pdf');
mergeDocument.importFormatMode = 'KeepSourceFormatting';

final documentEntries = [ mergeDocument ];
final documentList = DocumentEntryList();
documentList.documentEntries = documentEntries;

final appendDocumentOnline = AppendDocumentOnlineRequest(document, documentList);
await wordsApi.appendDocumentOnline(appendDocumentOnline);
  
Nyalin kode Dart menyang clipboard

Cara nggunakake Dart kanggo nggabungake PDF menyang DOCX

  1. Instal Dart/Flutter SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek Dart/Flutter sampeyan.
  2. Bukak PDF file sumber ing Dart.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'appendDocumentOnline()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan ing format DOCX minangka file siji.

Pustaka Dart/Flutter kanggo nggabungake PDF dadi DOCX

Klone Aspose.Words Cloud SDK for Dart saka GitHub lan gunakake ing proyek sampeyan. Tambah dependensi iki menyang pubspec.yaml: dependencies: aspose_words_cloud: 22.4.0

Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian.

Format populer liyane kanggo nggabungake file

Sampeyan bisa nggunakake format populer liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.