Go API kanggo nggabungake PDF menyang DOCX

Go Cloud SDK kanggo nggabungake PDF file lan ngekspor asil menyang format DOCX.

Gunakake perpustakaan Go kanggo nggabungake PDF menyang DOCX liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih PDF berkas dadi siji berkas DOCX nganggo Go.

Gabungke PDF menyang DOCX nggunakake Go REST API

Gabung format PDF menyang DOCX kanthi gampang ing Go kode. Pustaka Go iki dirancang kanggo nggabungake pirang-pirang file PDF dadi DOCX file siji nggunakake REST API, yaiku kanthi ngirim telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi gabungan PDF to DOCX profesional Cloud-native sing nyedhiyakake programer Go kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Gabung karo file PDF asring digunakake nalika perlu kanggo nggawe set DOCX dokumen saka struktur sing padha, sing saben ngemot data unik. Kanthi nggabungake file, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja PDF/DOCX digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak Go ngolah dokumen kanthi cepet lan efisien.

Gabung sawetara PDF dadi siji DOCX ing Go

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake file PDF dadi siji DOCX file ing akeh kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake macem-macem file PDF bebarengan sadurunge nyetak utawa arsip.

Penggabungan PDF bisa dadi bagean saka pendekatan pangolahan dokumen terpadu kanggo ngasilake DOCX dokumen saka sumber data sing beda-beda. tugas kuwi ndherek nggunakake PDF lengkap / DOCX manipulasi Go perpustakaan sing bakal proses pesawat saka file PDF lan gabungke bebarengan ing wektu paling cendhak, mrodhuksi asil DOCX kompak lan akurat.

Gabung PDF menyang DOCX ing Go

Kanggo nindakake gabungan PDF kanggo DOCX ing Go, sampeyan butuh paling ora rong file PDF sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto Go kode ing ngisor iki.

Conto Go kode kanggo nggabungake PDF menyang DOCX nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
import (
    "os"
    "github.com/aspose-words-cloud/aspose-words-cloud-go/dev/api/models"
)

config, _ := models.NewConfiguration("config.json")
wordsApi, ctx, _ := api.CreateWordsApi(config)

document, _ := os.Open("Input1.pdf")
//  Muat dokumen kanggo nambah saka panyimpenan Cloud.
mergeDocument := models.DocumentEntry{
    FileReference: models.CreateRemoteFileReference("Input2.pdf"),
    ImportFormatMode: ToStringPointer("KeepSourceFormatting"),
}

documentEntries := []models.DocumentEntry{ mergeDocument, }
documentList := models.DocumentEntryList{ DocumentEntries: documentEntries, }

appendDocumentOnlineOptions := map[string]interface{}{}
appendDocumentOnline := &models.AppendDocumentOnlineRequest{
    Document: document,
    DocumentList: documentList,
    Optionals: appendDocumentOnlineOptions,
}
_, _, _ = wordsApi.AppendDocumentOnline(ctx, appendDocumentOnline)
  
Nyalin kode Go menyang clipboard

Cara nggunakake Go kanggo nggabungake PDF menyang DOCX

  1. Instal Go SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek Go sampeyan.
  2. Bukak PDF file sumber ing Go.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'AppendDocumentOnline()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan ing format DOCX minangka file siji.

Pustaka Go kanggo nggabungake PDF dadi DOCX

Run go get -v github.com/aspose-words-cloud/aspose-words-cloud-go/2007/api kanggo nginstal Aspose.Words Cloud SDK for Go. Sampeyan bisa entuk akeh informasi migunani babagan cara instalasi liyane saka bagean "How to use SDK".

Klone Aspose.Words Cloud SDK for Go saka GitHub lan gunakake ing proyek sampeyan. Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian.

Format populer liyane kanggo nggabungake file

Sampeyan bisa nggunakake format populer liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.