Pisah dokumen dadi bagean nggunakake JavaScript

Node Cloud SDK kanggo pamisah sawetara dokumen lan ngekspor asil menyang meh kabeh format kantor

Gunakake perpustakaan Node kanggo pamisah Word, PDF, dokumen Web liwat REST API. Gampang pamisah dokumen loro utawa luwih dadi bagean nggunakake JavaScript.

Ndeleng potongan kode

Pisah dokumen nggunakake REST API ing JavaScript

Pustaka JavaScript iki nyedhiyakake pangembang Node kanthi kemampuan kanggo nggarap fungsi pamisah dokumen nggunakake REST API. Ngidini sampeyan pamisah siji dokumen dadi sawetara file cilik kanthi online ing JavaScript. Contone, sampeyan kudu ngirim email sawetara kaca saka dokumen sampeyan, utawa sampeyan bisa uga pengin nuduhake pelanggan mung bagean saka file sampeyan. Kabeh iki bisa ditindakake liwat fungsi pamisah dokumen ing JavaScript kode.

Macem-macem cara bisa digunakake kanggo pamisah dokumen: 'miturut kaca', 'miturut kaca kisaran', 'miturut judhul', 'miturut bagean break'. Cukup muat dokumen asli lan pilih cara sing dibutuhake. Priksa manawa dokumen sampeyan nggunakake gaya judhul sing dibutuhake utawa ngemot potongan bagean yen sampeyan pengin pamisah file miturut kritéria kasebut nggunakake JavaScript kode. Sawise misahake dokumen sampeyan bisa ngekspor asil minangka kaca dokumen sing kapisah utawa file sing luwih cilik.

Pisahake dokumen dadi bagean nggunakake Node Cloud SDK

Kabeh pamisah dokumen ditindakake ing server web Cloud on Aspose kanthi kacepetan maksimal lan tundhuk karo kabeh standar keamanan. Pustaka JavaScript kita dirancang kanggo nggawe aplikasi pangolahan dokumen lan adhedhasar interaksi klien-server liwat REST API.

Pisah Word dokumen, PDF, HTML, EPUB nggunakake kritéria sing beda karo Cloud SDK kanggo Node. Yen sampeyan duwe pitakon babagan cara pamisah dokumen dadi pirang-pirang file utawa cara ngekstrak kaca miturut paramèter sing ditemtokake, coba Splitter Online lan ekspor asil menyang format dokumen sing trep:

Upload file sing pengin dipérang
Kode roto
Pilih format target saka dhaptar
import * as fs from "fs";

const wordsApi = new WordsApi("####-####-####-####-####", "##################");

const doc = fs.createReadStream("Input.docx");
const request = new model.SplitDocumentOnlineRequest({
    document: doc,
    format: "docx",
    zipOutput: true
});

const zippedPages = wordsApi.splitDocumentOnline(request)
.then((splitDocumentResult) => {
    console.log("Result of SplitDocumentOnline: ", splitDocumentResult);
});
Kode roto
  
Nyalin kode JavaScript menyang clipboard

Carane nggunakake JavaScript kanggo pamisah PDF, Word, dokumen Web lan akeh format file liyane

  1. Instal Node Cloud SDK lan tambahake referensi (impor perpustakaan) menyang proyek Node sampeyan.
  2. Konfigurasi API nggunakake tombol app
  3. Bukak file sumber ing JavaScript nggunakake REST API.
  4. Telpon metode 'splitDocumentOnline()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil pamisah minangka file sing kapisah.

Node perpustakaan kanggo pamisah file

Instal 'Aspose.Words Cloud SDK for Node.js' nggunakake manajer paket NPM. npm install asposewordscloud --save saka baris perintah kanggo nginstal SDK liwat manajer paket NPM. Minangka alternatif, sampeyan bisa kanthi manual kloning Aspose.Words Cloud SDK for Node.js saka GitHub lan nggunakake ing project. Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

  • @types/request (version 2.48.3+)
  • lodash (version 4.17.15+)
  • lodash.template (version 4.5.0+)
  • request (version 2.88.0+)
  • request-debug (version 0.2.0+)

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian liyane.

Format file sing paling populer kanggo pamisah

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.