Gabung dokumen bebarengan nggunakake PHP

PHP Cloud SDK kanggo nggabungake sawetara dokumen lan ngekspor asil menyang meh kabeh format kantor

Gunakake perpustakaan PHP kanggo nggabungake Word, PDF, dokumen Web liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih dokumen dadi siji file kanthi gampang nggunakake PHP.

Gabungke Word, PDF, dokumen Web nggunakake PHP REST API

Gabung dokumen kanthi gampang ing macem-macem format ing kode PHP. Pustaka PHP iki dirancang kanggo nggabungake Word, PDF, dokumen Web uga gambar dadi siji dokumen nggunakake REST API, yaiku liwat telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi penggabungan dokumen asli Cloud sing profesional sing nyedhiyakake programer PHP kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Gabungan file bebarengan asring digunakake nalika perlu kanggo nggawe pesawat saka dokumen struktur padha, saben kang ngemot data unik. Kanthi nggabungake dokumen lan gambar, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak PHP ngolah dokumen kanthi cepet lan efisien.

Gabung sawetara file dadi siji ing PHP

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake dokumen lan gambar bebarengan ing akeh kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake pirang-pirang gambar bebarengan sadurunge dicithak utawa diarsipake.

Nggabungake dokumen lan gambar bisa dadi bagean saka teknologi terpadu kanggo nggawe dokumen saka sumber data sing beda-beda. Tugas kasebut kalebu nggunakake perpustakaan PHP manipulasi format file kanthi lengkap sing bakal ngolah set file lan nggabung ing wektu sing paling cendhak, nggawe output sing kompak lan akurat.

Kanggo nggabungake dokumen ing PHP, sampeyan butuh paling ora rong file sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto kode PHP ing ngisor iki.

Conto kode PHP kanggo nggabungake dokumen nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
use Aspose\Words\WordsApi;

$wordsApi = new WordsApi('####-####-####-####-####', '##################');

$document = "Input1.docx";

// Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
$mergeDocument = new DocumentEntry(array(
    "href" => "Input2.docx",
    "import_format_mode" => "KeepSourceFormatting",
));
$documentEntries = [ $mergeDocument, ];
$documentList = new DocumentEntryList(array(
    "document_entries" => $documentEntries,
));
$appendDocumentOnline = new AppendDocumentOnlineRequest(
    $document, $documentList, NULL, NULL, NULL, NULL, NULL, NULL
);
$wordsApi->appendDocumentOnline($appendDocumentOnline);
  
Nyalin kode PHP menyang clipboard

Cara nggunakake PHP kanggo nggabungake PDF, Word, dokumen Web lan akeh format file liyane

  1. Instal PHP Cloud SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek PHP sampeyan.
  2. Bukak file sumber ing PHP nggunakake REST API.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'AppendDocumentOnline()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan minangka file siji.

PHP perpustakaan kanggo nggabungake file

Instal 'Aspose.Words Cloud SDK for PHP' saka gudang Packagist. Mung mbukak composer require aspose-cloud/aspose-words-cloud kanggo nginstal SDK, banjur gunakake require_once('vendor/autoload.php'); kanggo ngimpor menyang proyek sampeyan.

Minangka alternatif, sampeyan bisa kanthi manual kloning Aspose.Words Cloud SDK for PHP saka GitHub. Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses API REST kita.

Requirements Sistem

PHP 7.1 utawa luwih anyar

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian liyane.

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.