PHP API kanggo nggabungake DOC menyang JPG

PHP Cloud SDK kanggo nggabungake DOC file lan ngekspor asil menyang format JPG.

Gunakake perpustakaan PHP kanggo nggabungake DOC menyang JPG liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih DOC berkas dadi siji berkas JPG nganggo PHP.

Gabungke DOC menyang JPG nggunakake PHP REST API

Gabung format DOC menyang JPG kanthi gampang ing PHP kode. Pustaka PHP iki dirancang kanggo nggabungake pirang-pirang file DOC dadi JPG file siji nggunakake REST API, yaiku kanthi ngirim telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi gabungan DOC to JPG profesional Cloud-native sing nyedhiyakake programer PHP kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Gabung karo file DOC asring digunakake nalika perlu kanggo nggawe set JPG dokumen saka struktur sing padha, sing saben ngemot data unik. Kanthi nggabungake file, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja DOC/JPG digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak PHP ngolah dokumen kanthi cepet lan efisien.

Gabung sawetara DOC dadi siji JPG ing PHP

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake file DOC dadi siji JPG file ing akeh kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake macem-macem file DOC bebarengan sadurunge nyetak utawa arsip.

Penggabungan DOC bisa dadi bagean saka pendekatan pangolahan dokumen terpadu kanggo ngasilake JPG dokumen saka sumber data sing beda-beda. tugas kuwi ndherek nggunakake DOC lengkap / JPG manipulasi PHP perpustakaan sing bakal proses pesawat saka file DOC lan gabungke bebarengan ing wektu paling cendhak, mrodhuksi asil JPG kompak lan akurat.

Gabung DOC menyang JPG ing PHP

Kanggo nindakake gabungan DOC kanggo JPG ing PHP, sampeyan butuh paling ora rong file DOC sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto PHP kode ing ngisor iki.

Conto PHP kode kanggo nggabungake DOC menyang JPG nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
use Aspose\Words\WordsApi;

$wordsApi = new WordsApi('####-####-####-####-####', '##################');

$document = "Input1.doc";
$mergeProps = new DocumentEntry(array(
    "file_reference" => FileReference::fromRemoteFilePath("Input2.doc"),
    "import_format_mode" => "KeepSourceFormatting",
));
$documentEntries = [
    $mergeProps,
];
$documentList = new DocumentEntryList(array(
    "document_entries" => $documentEntries,
));
$appendDocumentOnline = new AppendDocumentOnlineRequest(
    $document, $documentList, NULL, NULL, NULL, NULL, NULL, NULL
);
$mergedDocs = $wordsApi->appendDocumentOnline($appendDocumentOnline);

$splitDocumentOnline = new SplitDocumentOnlineRequest(
    $mergedDocs, "jpg", 
	   NULL, NULL, NULL, NULL, NULL, NULL, true, NULL
);
$wordsApi->splitDocumentOnline($splitDocumentOnline);
  
Nyalin kode PHP menyang clipboard

Cara nggunakake PHP kanggo nggabungake DOC menyang JPG

  1. Instal PHP SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek PHP sampeyan.
  2. Bukak DOC file sumber ing PHP.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'appendDocumentOnline()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan ing format JPG minangka file siji.

Pustaka PHP kanggo nggabungake DOC dadi JPG

Instal 'Aspose.Words Cloud SDK for PHP' saka gudang Packagist. Mung mbukak composer require aspose-cloud/aspose-words-cloud kanggo nginstal SDK, banjur gunakake require_once('vendor/autoload.php'); kanggo ngimpor menyang proyek sampeyan.

Minangka alternatif, sampeyan bisa kanthi manual kloning Aspose.Words Cloud SDK for PHP saka GitHub. Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

PHP 7.1 utawa luwih anyar

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian liyane.

Format populer liyane kanggo nggabungake file

Sampeyan bisa nggunakake format populer liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.