C++ API kanggo nggabungake DOC menyang JPG

C++ Cloud SDK kanggo nggabungake DOC file lan ngekspor asil menyang format JPG.

Gunakake perpustakaan C++ kanggo nggabungake DOC menyang JPG liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih DOC berkas dadi siji berkas JPG nganggo C++.

Gabungke DOC menyang JPG nggunakake C++ REST API

Gabung format DOC menyang JPG kanthi gampang ing C++ kode. Pustaka C++ iki dirancang kanggo nggabungake pirang-pirang file DOC dadi JPG file siji nggunakake REST API, yaiku kanthi ngirim telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi gabungan DOC to JPG profesional Cloud-native sing nyedhiyakake programer C++ kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Gabung karo file DOC asring digunakake nalika perlu kanggo nggawe set JPG dokumen saka struktur sing padha, sing saben ngemot data unik. Kanthi nggabungake file, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja DOC/JPG digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak C++ ngolah dokumen kanthi cepet lan efisien.

Gabung sawetara DOC dadi siji JPG ing C++

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake file DOC dadi siji JPG file ing akeh kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake macem-macem file DOC bebarengan sadurunge nyetak utawa arsip.

Penggabungan DOC bisa dadi bagean saka pendekatan pangolahan dokumen terpadu kanggo ngasilake JPG dokumen saka sumber data sing beda-beda. tugas kuwi ndherek nggunakake DOC lengkap / JPG manipulasi C++ perpustakaan sing bakal proses pesawat saka file DOC lan gabungke bebarengan ing wektu paling cendhak, mrodhuksi asil JPG kompak lan akurat.

Gabung DOC menyang JPG ing C++

Kanggo nindakake gabungan DOC kanggo JPG ing C++, sampeyan butuh paling ora rong file DOC sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto C++ kode ing ngisor iki.

Conto C++ kode kanggo nggabungake DOC menyang JPG nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
using namespace aspose::words::cloud;

auto config = std::make_shared<ApiConfiguration>(L"####-####-####-####-####",
   L"##################");
auto wordsApi = std::make_shared<WordsApi>(config);

auto document = std::shared_ptr<std::istream>(new std::ifstream(
   std::filesystem::path(L"Input1.doc"), std::istream::binary));
auto mergeProps = std::make_shared<aspose::words::cloud::models::DocumentEntry>();
mergeProps->setFileReference(
   std::make_shared<aspose::words::cloud::models::FileReference>(
      std::make_shared<std::wstring>(L"Input2.doc"));
mergeProps->setImportFormatMode(std::make_shared<std::wstring>(L"KeepSourceFormatting"));

auto documentEntries = 
   std::make_shared<std::vector<std::shared_ptr<aspose::words::cloud::models::DocumentEntry>>>();
documentEntries->push_back(mergeProps);

auto documentList = std::make_shared<aspose::words::cloud::models::DocumentEntryList>();
documentList->setDocumentEntries(documentEntries);
std::shared_ptr<requests::AppendDocumentOnlineRequest> appendDocumentOnline(
    new requests::AppendDocumentOnlineRequest(
        document, documentList
    )
);
auto mergedDocs = wordsApi->appendDocumentOnline(appendDocumentOnline);

std::shared_ptr<requests::SplitDocumentOnlineRequest> splitDocumentOnline(
    new requests::SplitDocumentOnlineRequest(
        mergedDocs, std::make_shared<std::wstring>(L"jpg"), 
		   std::make_shared<bool>(true)
    )
);
wordsApi->splitDocumentOnline(splitDocumentOnline);
  
Nyalin kode C++ menyang clipboard

Cara nggunakake C++ kanggo nggabungake DOC menyang JPG

  1. Instal C++ SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek C++ sampeyan.
  2. Bukak DOC file sumber ing C++.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'appendDocumentOnline()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan ing format JPG minangka file siji.

Pustaka C++ kanggo nggabungake DOC dadi JPG

Klone Aspose.Words Cloud SDK for C++ kode sumber saka GitHub. Sampeyan bisa nemokake informasi rinci babagan mbangun lan ngonfigurasi SDK ing bagean "How to use the SDK".

Kanggo entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kanthi cepet, tindakake Instructions iki ing dokumentasi.

Requirements Sistem

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian.

Format populer liyane kanggo nggabungake file

Sampeyan bisa nggunakake format populer liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.