Dart/Flutter API kanggo nggabungake DOC menyang JPG

Dart/Flutter Cloud SDK kanggo nggabungake DOC file lan ngekspor asil menyang format JPG.

Gunakake perpustakaan Dart/Flutter kanggo nggabungake DOC menyang JPG liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih DOC berkas dadi siji berkas JPG nganggo Dart.

Gabungke DOC menyang JPG nggunakake Dart REST API

Gabung format DOC menyang JPG kanthi gampang ing Dart kode. Pustaka Dart iki dirancang kanggo nggabungake pirang-pirang file DOC dadi JPG file siji nggunakake REST API, yaiku kanthi ngirim telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi gabungan DOC to JPG profesional Cloud-native sing nyedhiyakake programer Dart kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Gabung karo file DOC asring digunakake nalika perlu kanggo nggawe set JPG dokumen saka struktur sing padha, sing saben ngemot data unik. Kanthi nggabungake file, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja DOC/JPG digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak Dart ngolah dokumen kanthi cepet lan efisien.

Gabung sawetara DOC dadi siji JPG ing Dart

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake file DOC dadi siji JPG file ing akeh kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake macem-macem file DOC bebarengan sadurunge nyetak utawa arsip.

Penggabungan DOC bisa dadi bagean saka pendekatan pangolahan dokumen terpadu kanggo ngasilake JPG dokumen saka sumber data sing beda-beda. tugas kuwi ndherek nggunakake DOC lengkap / JPG manipulasi Dart perpustakaan sing bakal proses pesawat saka file DOC lan gabungke bebarengan ing wektu paling cendhak, mrodhuksi asil JPG kompak lan akurat.

Gabung DOC menyang JPG ing Dart

Kanggo nindakake gabungan DOC kanggo JPG ing Dart, sampeyan butuh paling ora rong file DOC sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto Dart kode ing ngisor iki.

Conto Dart kode kanggo nggabungake DOC menyang JPG nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
import 'package:aspose_words_cloud/aspose_words_cloud.dart';

final config = Configuration("####-####-####-####-####", "##################");
final wordsApi = WordsApi(config);

final document = (await File(
   'Input1.doc').readAsBytes()).buffer.asByteData();
final mergeProps = DocumentEntry();
mergeProps.fileReference = FileReference.fromRemoteFile('Input2.doc');
mergeProps.importFormatMode = 'KeepSourceFormatting';
final documentEntries = [
  mergeProps];
final documentList = DocumentEntryList();
documentList.documentEntries = documentEntries;
final appendDocumentOnline = AppendDocumentOnlineRequest(document, documentList);
final mergedDocs = await wordsApi.appendDocumentOnline(appendDocumentOnline);

final splitDocumentOnline = SplitDocumentOnlineRequest(mergedDocs, 
   'jpg', zipOutput: true);
await wordsApi.splitDocumentOnline(splitDocumentOnline);
  
Nyalin kode Dart menyang clipboard

Cara nggunakake Dart kanggo nggabungake DOC menyang JPG

  1. Instal Dart/Flutter SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek Dart/Flutter sampeyan.
  2. Bukak DOC file sumber ing Dart.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'appendDocumentOnline()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan ing format JPG minangka file siji.

Pustaka Dart/Flutter kanggo nggabungake DOC dadi JPG

Klone Aspose.Words Cloud SDK for Dart saka GitHub lan gunakake ing proyek sampeyan. Tambah dependensi iki menyang pubspec.yaml: dependencies: aspose_words_cloud: 22.4.0

Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian.

Format populer liyane kanggo nggabungake file

Sampeyan bisa nggunakake format populer liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.