Ngonversi Word, PDF, dokumen Web kanthi online nggunakake Dart

Dart perpustakaan kanggo ngowahi dokumen kantor menyang macem-macem format file ing Cloud

Gunakake File Conversion REST API kanggo nggawe alur kerja dokumen sing disesuaikan ing Dart. Iki minangka solusi piranti lunak sing kuat kanggo ngowahi Word, PDF, dokumen Web lan gambar nggunakake Dart.

Ngonversi format dokumen nggunakake Dart REST API

Ngonversi dokumen saka format siji menyang format liyane kanthi program ing Dart kode. Pustaka piranti lunak kanggo Dart iki dirancang kanggo ngowahi file ing antarane macem-macem format file nggunakake REST API.

API kanggo Ngonversi Format File digunakake kanggo ngatasi masalah keragaman lan kompatibilitas piranti lunak. Produk piranti lunak sing beda nawakake macem-macem fitur lan alat kanggo pangguna. Kanggo pangguna, asring pengin kapabilitas sawetara produk bebarengan. Konversi format ngidini pangguna ngowahi data kanthi transparan saka siji format menyang format liyane lan gampang njupuk kauntungan saka macem-macem produk piranti lunak.

Ngonversi dokumen menyang format file liyane ing Dart kode

Ngonversi format dokumen minangka tugas rumit sing bisa nglibatake tata cara ekspor/impor penengah nalika ngganti saka siji format file menyang liyane. Kabeh transisi data ditindakake dening Dart SDK, nalika njaga isi struktural lan logis utama dokumen sumber.

Pustaka Dart minangka solusi piranti lunak profesional kanggo ngowahi format file. Iku menehi fungsi kuat lan output kualitas sampurna.

Conto kode ing ngisor iki nggunakake Conversion API ing basa Dart bakal miwiti kanthi cepet.

Conto kode ing Dart nggunakake REST API kanggo ngowahi format dokumen
File input
Unggah file sing pengin diowahi
Format output
Pilih format target saka dhaptar
import 'package:aspose_words_cloud/aspose_words_cloud.dart';

final config = Configuration("####-####-####-####-####", "##################");
final wordsApi = WordsApi(config);

final doc = (await File('Input.docx').readAsBytes()).buffer.asByteData();
final request = ConvertDocumentRequest(doc, 'pdf');
final convert = await wordsApi.convertDocument(request);
  
Nyalin kode Dart menyang clipboard

Carane ngowahi PDF, Word, HTML lan format file liyane ing Dart

  1. Instal Dart/Flutter SDK lan tambahake referensi (impor perpustakaan) menyang proyek sampeyan.
  2. Bukak file sumber ing Dart nggunakake REST API.
  3. Nelpon metode 'convertDocument()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  4. Entuk asil konversi minangka file sing kapisah.

Dart perpustakaan kanggo ngowahi file

Klone Aspose.Words Cloud SDK for Dart saka GitHub lan gunakake ing proyek sampeyan. Tambah dependensi iki menyang pubspec.yaml: dependencies: aspose_words_cloud: 22.4.0

Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian.

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.