Gabung dokumen bebarengan nggunakake Swift

Swift Cloud SDK kanggo nggabungake sawetara dokumen lan ngekspor asil menyang meh kabeh format kantor

Gunakake perpustakaan Swift kanggo nggabungake Word, PDF, dokumen Web liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih dokumen dadi siji file kanthi gampang nggunakake Swift.

Gabungke Word, PDF, dokumen Web nggunakake Swift REST API

Gabung dokumen kanthi gampang ing macem-macem format ing Swift kode. Pustaka Swift iki dirancang kanggo nggabungake Word, PDF, dokumen Web uga gambar dadi siji dokumen nggunakake REST API, yaiku liwat telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi penggabungan dokumen asli Cloud sing profesional sing nyedhiyakake programer Swift kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Gabungan file bebarengan asring digunakake nalika perlu kanggo nggawe pesawat saka dokumen struktur padha, saben kang ngemot data unik. Kanthi nggabungake dokumen lan gambar, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak Swift ngolah dokumen kanthi cepet lan efisien.

Gabung sawetara file dadi siji ing Swift

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake dokumen lan gambar bebarengan ing akeh kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake pirang-pirang gambar bebarengan sadurunge dicithak utawa diarsipake.

Nggabungake dokumen lan gambar bisa dadi bagean saka teknologi terpadu kanggo nggawe dokumen saka sumber data sing beda-beda. Tugas kasebut kalebu nggunakake perpustakaan Swift manipulasi format file kanthi lengkap sing bakal ngolah set file lan nggabung ing wektu sing paling cendhak, nggawe output sing kompak lan akurat.

Kanggo nggabungake dokumen ing Swift, sampeyan butuh paling ora rong file sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto Swift kode ing ngisor iki.

Conto Swift kode kanggo nggabungake dokumen nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
import AsposeWordsCloud

let config = Configuration(clientId: "####-####-####-####-####", 
   clientSecret: "##################");
let api = try WordsAPI(configuration: config);

let document = InputStream(url: URL(string: "Input1.docx"))!;
// Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
let mergeDocument = DocumentEntry()
  .setHref(href: "Input2.docx")
  .setImportFormatMode(importFormatMode: "KeepSourceFormatting");
let documentEntries = [ mergeDocument ];
let documentList = DocumentEntryList()
  .setDocumentEntries(documentEntries: documentEntries);

let appendDocumentOnline = AppendDocumentOnlineRequest(document: document,
   documentList: documentList);
_ = try api.appendDocumentOnline(request: appendDocumentOnline);
  
Nyalin kode Swift menyang clipboard

Cara nggunakake Swift kanggo nggabungake PDF, Word, dokumen Web lan akeh format file liyane

  1. Instal Swift SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek Swift sampeyan.
  2. Bukak file sumber ing Swift nggunakake REST API.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'appendDocumentOnline()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan minangka file siji.

Swift perpustakaan kanggo nggabungake file

Sampeyan bisa nggunakake manajer paket Swift lan manajer dependensi Cocoapods kanggo nginstal Aspose.Words Cloud SDK for Swift. Informasi rinci babagan nginstal paket diwenehi ing bagean "Installation and Usage".

Minangka alternatif, sampeyan bisa clone Aspose.Words Cloud SDK for Swift saka GitHub lan nggunakake ing project.

Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

Swift 4.2 utawa luwih anyar

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian liyane.

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.