Swift API kanggo nggabungake PDF menyang JPG

Swift Cloud SDK kanggo nggabungake PDF file lan ngekspor asil menyang format JPG.

Gunakake perpustakaan Swift kanggo nggabungake PDF menyang JPG liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih PDF berkas dadi siji berkas JPG nganggo Swift.

Gabungke PDF menyang JPG nggunakake Swift REST API

Gabungke dokumen PDF kanthi gampang lan ekspor asil menyang format grafis JPG ing Swift kode. Pustaka Swift iki dirancang kanggo nggabungake pirang-pirang file PDF dadi gambar JPG siji nggunakake REST API, yaiku kanthi ngirim telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi gabungan PDF to JPG profesional Cloud-native sing nyedhiyakake programer Swift kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Kanthi nggabungake dokumen, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja PDF/JPG digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak Swift pangolahan PDF sing cepet lan efisien.

Gabung sawetara PDF dadi siji JPG gambar ing Swift

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake file PDF dadi siji gambar JPG ing pirang-pirang kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake macem-macem file PDF bebarengan sadurunge nyetak utawa arsip.

Penggabungan PDF bisa dadi bagéan saka pendekatan pangolahan dokumen terpadu kanggo ngasilake gambar JPG saka sumber data sing beda-beda. Tugas kasebut kalebu nggunakake perpustakaan Swift manipulasi PDF/JPG kanthi fitur lengkap sing bakal ngolah sakumpulan file PDF lan nggabungake ing wektu sing paling cendhak, ngasilake output grafis sing kompak lan akurat.

Gabung PDF menyang JPG ing Swift

Kanggo nindakake gabungan PDF kanggo JPG ing Swift, sampeyan butuh paling ora rong dokumen PDF sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto Swift kode ing ngisor iki.

Conto Swift kode kanggo nggabungake PDF menyang JPG nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
import AsposeWordsCloud

let config = Configuration(clientId: "####-####-####-####-####", 
   clientSecret: "##################");
let api = try WordsAPI(configuration: config);

let document = InputStream(url: URL(string: "Input1.pdf"))!;
let mergeProps = DocumentEntry()
  .setFileReference(fileReference: FileReference(remoteFilePath: "Input2.pdf"))
  .setImportFormatMode(importFormatMode: "KeepSourceFormatting");
let documentEntries = [
  mergeProps
];
let documentList = DocumentEntryList()
  .setDocumentEntries(documentEntries: documentEntries);
let appendDocumentOnline = AppendDocumentOnlineRequest(document: document, 
   documentList: documentList);
let mergedDocs = try api.appendDocumentOnline(request: appendDocumentOnline);

let splitDocumentOnline = SplitDocumentOnlineRequest(document: mergedDocs, 
   format: "jpg", zipOutput: true);
_ = try api.splitDocumentOnline(request: splitDocumentOnline);
  
Nyalin kode Swift menyang clipboard

Cara nggunakake Swift kanggo nggabungake PDF menyang JPG

  1. Instal Swift SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek Swift sampeyan.
  2. Bukak PDF file sumber ing Swift.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'appendDocumentOnline()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan ing format JPG minangka file siji.

Pustaka Swift kanggo nggabungake PDF dadi JPG

Sampeyan bisa nggunakake manajer paket Swift lan manajer dependensi Cocoapods kanggo nginstal Aspose.Words Cloud SDK for Swift. Informasi rinci babagan nginstal paket diwenehi ing bagean "Installation and Usage".

Minangka alternatif, sampeyan bisa clone Aspose.Words Cloud SDK for Swift saka GitHub lan nggunakake ing project.

Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

Swift 4.2 utawa luwih anyar

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian liyane.

Format populer liyane kanggo nggabungake file

Sampeyan bisa nggunakake format populer liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.