Swift API kanggo nggabungake PDF menyang DOC

Swift Cloud SDK kanggo nggabungake PDF file lan ngekspor asil menyang format DOC.

Gunakake perpustakaan Swift kanggo nggabungake PDF menyang DOC liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih PDF berkas dadi siji berkas DOC nganggo Swift.

Gabungke PDF menyang DOC nggunakake Swift REST API

Gabung format PDF menyang DOC kanthi gampang ing Swift kode. Pustaka Swift iki dirancang kanggo nggabungake pirang-pirang file PDF dadi DOC file siji nggunakake REST API, yaiku kanthi ngirim telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi gabungan PDF to DOC profesional Cloud-native sing nyedhiyakake programer Swift kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Gabung karo file PDF asring digunakake nalika perlu kanggo nggawe set DOC dokumen saka struktur sing padha, sing saben ngemot data unik. Kanthi nggabungake file, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja PDF/DOC digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak Swift ngolah dokumen kanthi cepet lan efisien.

Gabung sawetara PDF dadi siji DOC ing Swift

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake file PDF dadi siji DOC file ing akeh kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake macem-macem file PDF bebarengan sadurunge nyetak utawa arsip.

Penggabungan PDF bisa dadi bagean saka pendekatan pangolahan dokumen terpadu kanggo ngasilake DOC dokumen saka sumber data sing beda-beda. tugas kuwi ndherek nggunakake PDF lengkap / DOC manipulasi Swift perpustakaan sing bakal proses pesawat saka file PDF lan gabungke bebarengan ing wektu paling cendhak, mrodhuksi asil DOC kompak lan akurat.

Gabung PDF menyang DOC ing Swift

Kanggo nindakake gabungan PDF kanggo DOC ing Swift, sampeyan butuh paling ora rong file PDF sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto Swift kode ing ngisor iki.

Conto Swift kode kanggo nggabungake PDF menyang DOC nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
import AsposeWordsCloud

let config = Configuration(clientId: "####-####-####-####-####", 
   clientSecret: "##################");
let api = try WordsAPI(configuration: config);

let document = InputStream(url: URL(string: "Input1.pdf"))!;
//  Muat dokumen kanggo nambah saka panyimpenan Cloud.
let mergeDocument = DocumentEntry()
  .setFileReference(fileReference: FileReference(remoteFilePath: "Input2.pdf"))
  .setImportFormatMode(importFormatMode: "KeepSourceFormatting");
let documentEntries = [ mergeDocument ];
let documentList = DocumentEntryList()
  .setDocumentEntries(documentEntries: documentEntries);

let appendDocumentOnline = AppendDocumentOnlineRequest(document: document,
   documentList: documentList);
_ = try api.appendDocumentOnline(request: appendDocumentOnline);
  
Nyalin kode Swift menyang clipboard

Cara nggunakake Swift kanggo nggabungake PDF menyang DOC

  1. Instal Swift SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek Swift sampeyan.
  2. Bukak PDF file sumber ing Swift.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'appendDocumentOnline()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan ing format DOC minangka file siji.

Pustaka Swift kanggo nggabungake PDF dadi DOC

Sampeyan bisa nggunakake manajer paket Swift lan manajer dependensi Cocoapods kanggo nginstal Aspose.Words Cloud SDK for Swift. Informasi rinci babagan nginstal paket diwenehi ing bagean "Installation and Usage".

Minangka alternatif, sampeyan bisa clone Aspose.Words Cloud SDK for Swift saka GitHub lan nggunakake ing project.

Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

Swift 4.2 utawa luwih anyar

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian liyane.

Format populer liyane kanggo nggabungake file

Sampeyan bisa nggunakake format populer liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.