PHP API kanggo nggabungake DOC menyang PDF

PHP Cloud SDK kanggo nggabungake DOC file lan ngekspor asil menyang format PDF.

Gunakake perpustakaan PHP kanggo nggabungake DOC menyang PDF liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih DOC berkas dadi siji berkas PDF nganggo PHP.

Gabungke DOC menyang PDF nggunakake PHP REST API

Gabung format DOC menyang PDF kanthi gampang ing PHP kode. Pustaka PHP iki dirancang kanggo nggabungake pirang-pirang file DOC dadi PDF file siji nggunakake REST API, yaiku kanthi ngirim telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi gabungan DOC to PDF profesional Cloud-native sing nyedhiyakake programer PHP kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Gabung karo file DOC asring digunakake nalika perlu kanggo nggawe set PDF dokumen saka struktur sing padha, sing saben ngemot data unik. Kanthi nggabungake file, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja DOC/PDF digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak PHP ngolah dokumen kanthi cepet lan efisien.

Gabung sawetara DOC dadi siji PDF ing PHP

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake file DOC dadi siji PDF file ing akeh kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake macem-macem file DOC bebarengan sadurunge nyetak utawa arsip.

Penggabungan DOC bisa dadi bagean saka pendekatan pangolahan dokumen terpadu kanggo ngasilake PDF dokumen saka sumber data sing beda-beda. tugas kuwi ndherek nggunakake DOC lengkap / PDF manipulasi PHP perpustakaan sing bakal proses pesawat saka file DOC lan gabungke bebarengan ing wektu paling cendhak, mrodhuksi asil PDF kompak lan akurat.

Gabung DOC menyang PDF ing PHP

Kanggo nindakake gabungan DOC kanggo PDF ing PHP, sampeyan butuh paling ora rong file DOC sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto PHP kode ing ngisor iki.

Conto PHP kode kanggo nggabungake DOC menyang PDF nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
use Aspose\Words\WordsApi;

$wordsApi = new WordsApi('####-####-####-####-####', '##################');

$document = "Input1.doc";

//  Muat dokumen kanggo nambah saka panyimpenan Cloud.
$mergeDocument = new DocumentEntry(array(
    "file_reference" => FileReference::fromRemoteFilePath("Input2.doc"),
    "import_format_mode" => "KeepSourceFormatting",
));
$documentEntries = [ $mergeDocument, ];
$documentList = new DocumentEntryList(array(
    "document_entries" => $documentEntries,
));
$appendDocumentOnline = new AppendDocumentOnlineRequest(
    $document, $documentList, NULL, NULL, NULL, NULL, NULL, NULL
);
$wordsApi->appendDocumentOnline($appendDocumentOnline);
  
Nyalin kode PHP menyang clipboard

Cara nggunakake PHP kanggo nggabungake DOC menyang PDF

  1. Instal PHP SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek PHP sampeyan.
  2. Bukak DOC file sumber ing PHP.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'appendDocumentOnline()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan ing format PDF minangka file siji.

Pustaka PHP kanggo nggabungake DOC dadi PDF

Instal 'Aspose.Words Cloud SDK for PHP' saka gudang Packagist. Mung mbukak composer require aspose-cloud/aspose-words-cloud kanggo nginstal SDK, banjur gunakake require_once('vendor/autoload.php'); kanggo ngimpor menyang proyek sampeyan.

Minangka alternatif, sampeyan bisa kanthi manual kloning Aspose.Words Cloud SDK for PHP saka GitHub. Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

PHP 7.1 utawa luwih anyar

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian liyane.

Format populer liyane kanggo nggabungake file

Sampeyan bisa nggunakake format populer liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.