Swift API kanggo nggabungake DOC menyang PDF

Swift Cloud SDK kanggo nggabungake DOC file lan ngekspor asil menyang PDF format.

Gunakake perpustakaan Swift kanggo nggabungake DOC menyang PDF liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih DOC berkas dadi siji berkas PDF nganggo Swift.

Ndeleng potongan kode

Gabungke DOC menyang PDF nggunakake Swift REST API

Gabung DOC format menyang PDF kanthi gampang ing Swift kode. Pustaka Swift iki dirancang kanggo nggabungake pirang-pirang DOC file dadi PDF file siji nggunakake REST API, yaiku kanthi ngirim telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi gabungan DOC to PDF profesional Cloud-native sing nyedhiyakake programer Swift kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Gabung karo DOC file asring digunakake nalika perlu kanggo nggawe set PDF dokumen saka struktur sing padha, sing saben ngemot data unik. Kanthi nggabungake file, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja DOC/PDF digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak Swift ngolah dokumen kanthi cepet lan efisien.

Gabung sawetara DOC dadi siji PDF ing Swift

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake DOC file dadi siji PDF file ing akeh kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake macem-macem DOC file bebarengan sadurunge nyetak utawa arsip.

Penggabungan DOC bisa dadi bagean saka pendekatan pangolahan dokumen terpadu kanggo ngasilake PDF dokumen saka sumber data sing beda-beda. tugas kuwi ndherek nggunakake DOC lengkap / PDF manipulasi Swift perpustakaan sing bakal proses pesawat saka DOC file lan gabungke bebarengan ing wektu paling cendhak, mrodhuksi asil PDF kompak lan akurat.

Gabung DOC menyang PDF ing Swift

Kanggo nindakake gabungan DOC kanggo PDF ing Swift, sampeyan butuh paling ora rong DOC file sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto Swift kode ing ngisor iki.

Unggah file sing pengin digabung
Kode roto
Unggah file sing pengin digabung
Pilih format target saka dhaptar
import AsposeWordsCloud

let config = Configuration(clientId: "####-####-####-####-####", 
   clientSecret: "##################");
let api = try WordsAPI(configuration: config);

let document = InputStream(url: URL(string: "Input1.doc"))!;
//  Muat dokumen kanggo nambah saka panyimpenan Cloud.
let mergeDocument = DocumentEntry()
  .setFileReference(fileReference: FileReference(remoteFilePath: "Input2.doc"))
  .setImportFormatMode(importFormatMode: "KeepSourceFormatting");
let documentEntries = [ mergeDocument ];
let documentList = DocumentEntryList()
  .setDocumentEntries(documentEntries: documentEntries);

let appendDocumentOnline = AppendDocumentOnlineRequest(document: document,
   documentList: documentList);
_ = try api.appendDocumentOnline(request: appendDocumentOnline);
Kode roto
  
Nyalin kode Swift menyang clipboard

Cara nggunakake Swift kanggo nggabungake DOC menyang PDF

  1. Instal Swift SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek Swift sampeyan.
  2. Bukak DOC file sumber ing Swift.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'appendDocumentOnline()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan ing PDF format minangka file siji.

Pustaka Swift kanggo nggabungake DOC dadi PDF

Sampeyan bisa nggunakake manajer paket Swift lan manajer dependensi Cocoapods kanggo nginstal Aspose.Words Cloud SDK for Swift. Informasi rinci babagan nginstal paket diwenehi ing bagean "Installation and Usage".

Minangka alternatif, sampeyan bisa clone Aspose.Words Cloud SDK for Swift saka GitHub lan nggunakake ing project.

Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

Swift 4.2 utawa luwih anyar

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian liyane.

Format populer liyane kanggo nggabungake file

Sampeyan bisa nggunakake format populer liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.