PHP API kanggo nggabungake PDF menyang DOCX

PHP Cloud SDK kanggo nggabungake PDF file lan ngekspor asil menyang format DOCX.

Gunakake perpustakaan PHP kanggo nggabungake PDF menyang DOCX liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih PDF berkas dadi siji berkas DOCX nganggo PHP.

Gabungke PDF menyang DOCX nggunakake PHP REST API

Gabung format PDF menyang DOCX kanthi gampang ing PHP kode. Pustaka PHP iki dirancang kanggo nggabungake pirang-pirang file PDF dadi DOCX file siji nggunakake REST API, yaiku kanthi ngirim telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi gabungan PDF to DOCX profesional Cloud-native sing nyedhiyakake programer PHP kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Gabung karo file PDF asring digunakake nalika perlu kanggo nggawe set DOCX dokumen saka struktur sing padha, sing saben ngemot data unik. Kanthi nggabungake file, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja PDF/DOCX digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak PHP ngolah dokumen kanthi cepet lan efisien.

Gabung sawetara PDF dadi siji DOCX ing PHP

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake file PDF dadi siji DOCX file ing akeh kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake macem-macem file PDF bebarengan sadurunge nyetak utawa arsip.

Penggabungan PDF bisa dadi bagean saka pendekatan pangolahan dokumen terpadu kanggo ngasilake DOCX dokumen saka sumber data sing beda-beda. tugas kuwi ndherek nggunakake PDF lengkap / DOCX manipulasi PHP perpustakaan sing bakal proses pesawat saka file PDF lan gabungke bebarengan ing wektu paling cendhak, mrodhuksi asil DOCX kompak lan akurat.

Gabung PDF menyang DOCX ing PHP

Kanggo nindakake gabungan PDF kanggo DOCX ing PHP, sampeyan butuh paling ora rong file PDF sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto PHP kode ing ngisor iki.

Conto PHP kode kanggo nggabungake PDF menyang DOCX nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
use Aspose\Words\WordsApi;

$wordsApi = new WordsApi('####-####-####-####-####', '##################');

$document = "Input1.pdf";

// Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
$mergeDocument = new DocumentEntry(array(
    "href" => "Input2.pdf",
    "import_format_mode" => "KeepSourceFormatting",
));
$documentEntries = [ $mergeDocument, ];
$documentList = new DocumentEntryList(array(
    "document_entries" => $documentEntries,
));
$appendDocumentOnline = new AppendDocumentOnlineRequest(
    $document, $documentList, NULL, NULL, NULL, NULL, NULL, NULL
);
$wordsApi->appendDocumentOnline($appendDocumentOnline);
  
Nyalin kode PHP menyang clipboard

Cara nggunakake PHP kanggo nggabungake PDF menyang DOCX

  1. Instal PHP SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek PHP sampeyan.
  2. Bukak PDF file sumber ing PHP.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'appendDocumentOnline()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan ing format DOCX minangka file siji.

Pustaka PHP kanggo nggabungake PDF dadi DOCX

Instal 'Aspose.Words Cloud SDK for PHP' saka gudang Packagist. Mung mbukak composer require aspose-cloud/aspose-words-cloud kanggo nginstal SDK, banjur gunakake require_once('vendor/autoload.php'); kanggo ngimpor menyang proyek sampeyan.

Minangka alternatif, sampeyan bisa kanthi manual kloning Aspose.Words Cloud SDK for PHP saka GitHub. Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

PHP 7.1 utawa luwih anyar

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian liyane.

Format populer liyane kanggo nggabungake file

Sampeyan bisa nggunakake format populer liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.