.NET API kanggo nggabungake teks menyang PNG

.NET Cloud SDK kanggo nggabungake teks file lan ngekspor asil menyang PNG format.

Gunakake perpustakaan .NET kanggo nggabungake teks menyang PNG liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih teks berkas dadi siji berkas PNG nganggo C#.

Ndeleng potongan kode

Gabungke teks menyang PNG nggunakake C# REST API

Gabungke teks dokumen kanthi gampang lan ekspor asil menyang format grafis PNG ing C# kode. Pustaka C# iki dirancang kanggo nggabungake pirang-pirang teks file dadi PNG gambar siji nggunakake REST API, yaiku kanthi ngirim telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi gabungan teks to PNG profesional Cloud-native sing nyedhiyakake programer C# kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Kanthi nggabungake dokumen, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja teks/PNG digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak C# pangolahan teks sing cepet lan efisien.

Gabung sawetara teks dadi siji PNG gambar ing C#

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake teks file dadi siji PNG gambar ing pirang-pirang kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake macem-macem teks file bebarengan sadurunge nyetak utawa arsip.

Penggabungan teks bisa dadi bagéan saka pendekatan pangolahan dokumen terpadu kanggo ngasilake PNG gambar saka sumber data sing beda-beda. Tugas kasebut kalebu nggunakake perpustakaan C# manipulasi teks/PNG kanthi fitur lengkap sing bakal ngolah sakumpulan teks file lan nggabungake ing wektu sing paling cendhak, ngasilake output grafis sing kompak lan akurat.

Gabung teks menyang PNG ing C#

Kanggo nindakake gabungan teks kanggo PNG ing C#, sampeyan butuh paling ora rong teks dokumen sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto C# kode ing ngisor iki.

Unggah file sing pengin digabung
Kode roto
Unggah file sing pengin digabung
Pilih format target saka dhaptar
using Aspose.Words.Cloud.Sdk;

var config = new Configuration { ClientId = "####-####-####-####-####", 
   ClientSecret = "##################" };
var wordsApi = new WordsApi(config);

using var document = File.OpenRead("Input1.txt");
var mergeProps = new DocumentEntry()
{
    FileReference = new FileReference("Input2.txt"),
    ImportFormatMode = "KeepSourceFormatting"
};
var documentEntries = new List()
{
    mergeProps
};
var documentList = new DocumentEntryList()
{
    DocumentEntries = documentEntries
};
var appendDocumentOnline = new AppendDocumentOnlineRequest(document, documentList);
var mergedDocs = await wordsApi.AppendDocumentOnline(appendDocumentOnline);

var splitDocumentOnline = new SplitDocumentOnlineRequest(
   mergedDocs.Document.Values.First(), "png", zipOutput: true);
await wordsApi.SplitDocumentOnline(splitDocumentOnline);
Kode roto
  
Nyalin kode C# menyang clipboard

Cara nggunakake C# kanggo nggabungake teks menyang PNG

  1. Instal .NET SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek .NET sampeyan.
  2. Bukak teks file sumber ing C#.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'AppendDocumentOnline()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan ing PNG format minangka file siji.

Pustaka .NET kanggo nggabungake TXT dadi PNG

Instal 'Aspose.Words Cloud SDK for .NET' nggunakake manajer paket NuGet. Mung mbukak nuget install Aspose.Words-Cloud otomatis nginstal lan ngrujuk perakitan sing cocog ing proyek sampeyan. Minangka alternatif, sampeyan bisa kanthi manual tiron Aspose.Words Cloud SDK for .NET kode sumber saka GitHub lan nggunakake ing project. Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

  • .NET Standard 2.0 utawa luwih anyar

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian liyane.

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.