Python API kanggo nggabungake Word menyang JPG

Python Cloud SDK kanggo nggabungake Word file lan ngekspor asil menyang format JPG.

Gunakake perpustakaan Python kanggo nggabungake Word menyang JPG liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih Word berkas dadi siji berkas JPG nganggo Python.

Gabungke Word menyang JPG nggunakake Python REST API

Gabung format Word menyang JPG kanthi gampang ing Python kode. Pustaka Python iki dirancang kanggo nggabungake pirang-pirang file Word dadi JPG file siji nggunakake REST API, yaiku kanthi ngirim telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi gabungan Word to JPG profesional Cloud-native sing nyedhiyakake programer Python kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Gabung karo file Word asring digunakake nalika perlu kanggo nggawe set JPG dokumen saka struktur sing padha, sing saben ngemot data unik. Kanthi nggabungake file, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja Word/JPG digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak Python ngolah dokumen kanthi cepet lan efisien.

Gabung sawetara Word dadi siji JPG ing Python

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake file Word dadi siji JPG file ing akeh kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake macem-macem file Word bebarengan sadurunge nyetak utawa arsip.

Penggabungan Word bisa dadi bagean saka pendekatan pangolahan dokumen terpadu kanggo ngasilake JPG dokumen saka sumber data sing beda-beda. tugas kuwi ndherek nggunakake Word lengkap / JPG manipulasi Python perpustakaan sing bakal proses pesawat saka file Word lan gabungke bebarengan ing wektu paling cendhak, mrodhuksi asil JPG kompak lan akurat.

Gabung Word menyang JPG ing Python

Kanggo nindakake gabungan Word kanggo JPG ing Python, sampeyan butuh paling ora rong file Word sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto Python kode ing ngisor iki.

Conto Python kode kanggo nggabungake DOCX menyang JPG nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
import asposewordscloud

words_api = WordsApi(client_id = '####-####-####-####-####', client_secret = '##################')

document = open('Input1.docx', 'rb')
merge_props = asposewordscloud.DocumentEntry(
   file_reference=asposewordscloud.FileReference.fromRemoteFilePath('Input2.docx'),
      import_format_mode='KeepSourceFormatting')
document_entries = [merge_props]
document_list = asposewordscloud.DocumentEntryList(document_entries=document_entries)
append_document_online = asposewordscloud.models.requests.AppendDocumentOnlineRequest(
   document=document, document_list=document_list)
merged_docs = words_api.append_document_online(append_document_online)

split_document_online = asposewordscloud.models.requests.SplitDocumentOnlineRequest(
   document=merged_docs, format='jpg', zip_output=True)
words_api.split_document_online(split_document_online)
  
Nyalin kode Python menyang clipboard

Cara nggunakake Python kanggo nggabungake Word menyang JPG

  1. Instal Python SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek Python sampeyan.
  2. Bukak Word file sumber ing Python.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'append_document_online()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan ing format JPG minangka file siji.

Pustaka Python kanggo nggabungake DOCX dadi JPG

Instal Aspose.Words Cloud SDK for Python nggunakake repositori PyPi. pip install aspose-words-cloud kanggo nginstal SDK, banjur impor paket kasebut liwat import asposewordscloud. Minangka alternatif, sampeyan bisa kanthi manual clone Aspose.Words Cloud SDK for Python saka GitHub lan nggunakake ing project. Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian.

Format populer liyane kanggo nggabungake file

Sampeyan bisa nggunakake format populer liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.