Python API kanggo nggabungake HTML menyang gambar

Python Cloud SDK kanggo nggabungake HTML file lan ngekspor asil menyang format gambar.

Gunakake perpustakaan Python kanggo nggabungake HTML menyang gambar liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih HTML berkas dadi siji berkas gambar nganggo Python.

Gabungke HTML menyang gambar nggunakake Python REST API

Gabung file HTML kanthi gampang lan ekspor asil menyang format grafis ing Python kode. Pustaka Python iki dirancang kanggo nggabungake pirang-pirang file HTML dadi siji gambar kanthi nggunakake REST API, yaiku kanthi ngirim telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi gabungan HTML to Image profesional, Cloud-native sing nyedhiyakake programer Python kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Kanthi nggabungake file, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja HTML/Gambar digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak Python pangolahan HTML sing cepet lan efisien.

Gabung sawetara HTML dadi gambar ing Python

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake file HTML dadi siji gambar ing pirang-pirang kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake macem-macem file HTML bebarengan sadurunge nyetak utawa arsip.

Penggabungan HTML bisa dadi bagean saka pendekatan pangolahan dokumen terpadu kanggo ngasilake gambar saka sumber data sing beda. tugas kuwi ndherek nggunakake HTML lengkap / Gambar manipulasi Python perpustakaan sing bakal proses pesawat saka file HTML lan gabungke bebarengan ing wektu paling cendhak, mrodhuksi output grafis kompak lan akurat.

Gabung HTML menyang Gambar ing Python

Kanggo nindakake gabungan HTML kanggo-Gambar ing Python, sampeyan butuh paling ora rong file HTML sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto Python kode ing ngisor iki.

Conto Python kode kanggo nggabungake HTML menyang JPG nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
import asposewordscloud

words_api = WordsApi(client_id = '####-####-####-####-####', client_secret = '##################')

document = open('Input1.html', 'rb')
merge_props = asposewordscloud.DocumentEntry(
   file_reference=asposewordscloud.FileReference.fromRemoteFilePath('Input2.html'),
      import_format_mode='KeepSourceFormatting')
document_entries = [merge_props]
document_list = asposewordscloud.DocumentEntryList(document_entries=document_entries)
append_document_online = asposewordscloud.models.requests.AppendDocumentOnlineRequest(
   document=document, document_list=document_list)
merged_docs = words_api.append_document_online(append_document_online)

split_document_online = asposewordscloud.models.requests.SplitDocumentOnlineRequest(
   document=merged_docs, format='jpg', zip_output=True)
words_api.split_document_online(split_document_online)
  
Nyalin kode Python menyang clipboard

Cara nggunakake Python kanggo nggabungake HTML menyang gambar

  1. Instal Python SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek Python sampeyan.
  2. Bukak HTML file sumber ing Python.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'append_document_online()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan ing format gambar minangka file siji.

Pustaka Python kanggo nggabungake HTML dadi GAMBAR

Instal Aspose.Words Cloud SDK for Python nggunakake repositori PyPi. pip install aspose-words-cloud kanggo nginstal SDK, banjur impor paket kasebut liwat import asposewordscloud. Minangka alternatif, sampeyan bisa kanthi manual clone Aspose.Words Cloud SDK for Python saka GitHub lan nggunakake ing project. Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian.

Format populer liyane kanggo nggabungake file

Sampeyan bisa nggunakake format populer liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.