Python API kanggo nggabungake PDF menyang XPS

Python Cloud SDK kanggo nggabungake PDF file lan ngekspor asil menyang format XPS.

Gunakake perpustakaan Python kanggo nggabungake PDF menyang XPS liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih PDF berkas dadi siji berkas XPS nganggo Python.

Gabungke PDF menyang XPS nggunakake Python REST API

Gabung format PDF menyang XPS kanthi gampang ing Python kode. Pustaka Python iki dirancang kanggo nggabungake pirang-pirang file PDF dadi XPS file siji nggunakake REST API, yaiku kanthi ngirim telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi gabungan PDF to XPS profesional Cloud-native sing nyedhiyakake programer Python kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Gabung karo file PDF asring digunakake nalika perlu kanggo nggawe set XPS dokumen saka struktur sing padha, sing saben ngemot data unik. Kanthi nggabungake file, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja PDF/XPS digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak Python ngolah dokumen kanthi cepet lan efisien.

Gabung sawetara PDF dadi siji XPS ing Python

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake file PDF dadi siji XPS file ing akeh kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake macem-macem file PDF bebarengan sadurunge nyetak utawa arsip.

Penggabungan PDF bisa dadi bagean saka pendekatan pangolahan dokumen terpadu kanggo ngasilake XPS dokumen saka sumber data sing beda-beda. tugas kuwi ndherek nggunakake PDF lengkap / XPS manipulasi Python perpustakaan sing bakal proses pesawat saka file PDF lan gabungke bebarengan ing wektu paling cendhak, mrodhuksi asil XPS kompak lan akurat.

Gabung PDF menyang XPS ing Python

Kanggo nindakake gabungan PDF kanggo XPS ing Python, sampeyan butuh paling ora rong file PDF sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto Python kode ing ngisor iki.

Conto Python kode kanggo nggabungake PDF menyang XPS nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
import asposewordscloud

words_api = WordsApi(client_id = '####-####-####-####-####', client_secret = '##################')

document = open('Input1.pdf', 'rb')

#  Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
merge_document = asposewordscloud.DocumentEntry(
   file_reference=asposewordscloud.FileReference.fromRemoteFilePath('Input2.pdf'),
      import_format_mode='KeepSourceFormatting')
document_entries = [merge_document]
document_list = asposewordscloud.DocumentEntryList(document_entries=document_entries)

append_document_online = asposewordscloud.models.requests.AppendDocumentOnlineRequest(
   document=document, document_list=document_list)
words_api.append_document_online(append_document_online)
  
Nyalin kode Python menyang clipboard

Cara nggunakake Python kanggo nggabungake PDF menyang XPS

  1. Instal Python SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek Python sampeyan.
  2. Bukak PDF file sumber ing Python.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'append_document_online()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan ing format XPS minangka file siji.

Pustaka Python kanggo nggabungake PDF dadi XPS

Instal Aspose.Words Cloud SDK for Python nggunakake repositori PyPi. pip install aspose-words-cloud kanggo nginstal SDK, banjur impor paket kasebut liwat import asposewordscloud. Minangka alternatif, sampeyan bisa kanthi manual clone Aspose.Words Cloud SDK for Python saka GitHub lan nggunakake ing project. Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian.

Format populer liyane kanggo nggabungake file

Sampeyan bisa nggunakake format populer liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.