Swift API kanggo pamisah PDF file kanthi terprogram

Swift Cloud SDK kanggo pamisah PDF file lan ngekspor asil menyang macem-macem format file

Gunakake perpustakaan Swift kanggo pamisah PDF file liwat REST API. Gampang pamisah PDF file loro utawa luwih dadi bagean nggunakake Swift.

Ndeleng potongan kode

Pisah PDF nggunakake REST API ing Swift

Pustaka Swift iki nyedhiyakake pangembang Swift kanthi kemampuan kanggo nggarap fungsi pamisah PDF nggunakake REST API. Iki ngidini sampeyan pamisah siji PDF dokumen dadi sawetara file cilik online ing Swift. Contone, sampeyan bisa uga kudu ngirim email sawetara kaca saka PDF dokumen, utawa sampeyan bisa uga pengin nuduhake pelanggan mung bagean saka PDF file. Kabeh iki bisa ditindakake liwat fungsi pamisah PDF ing Swift kode.

Macem-macem cara bisa digunakake kanggo pamisah PDF file: 'miturut kaca', 'miturut kaca kisaran', 'miturut judhul', 'miturut bagean break'. Cukup muat PDF dokumen asli lan pilih metode sing dibutuhake. Priksa manawa PDF dokumen sampeyan nggunakake gaya judhul sing dibutuhake utawa ngemot potongan bagean yen sampeyan pengin pamisah PDF file miturut kritéria kasebut nggunakake Swift kode. Sawise misahake PDF dokumen, sampeyan bisa ngekspor asil kasebut minangka kaca dokumen sing kapisah utawa file sing luwih cilik.

Pisahake PDF dokumen dadi bagean nggunakake Swift Cloud SDK

Kabeh pamisah PDF dokumen ditindakake ing server web Cloud on Aspose kanthi kacepetan maksimal lan tundhuk karo kabeh standar keamanan. Pustaka Swift kita dirancang kanggo nggawe aplikasi pangolahan PDF lan adhedhasar interaksi klien-server liwat REST API.

Yen sampeyan duwe pitakon babagan cara pamisah PDF dokumen dadi pirang-pirang dokumen utawa cara ngekstrak kaca PDF miturut paramèter sing ditemtokake, coba Splitter Online lan ekspor asil menyang format dokumen sing trep:

Upload file sing pengin dipérang
Kode roto
Pilih format target saka dhaptar
import AsposeWordsCloud

let config = Configuration(clientId: "####-####-####-####-####",
  clientSecret: "##################");
let api = try WordsAPI(configuration: config);

let doc = InputStream(url: URL(string: "Input.pdf"))!;
let request = SplitDocumentOnlineRequest(document: doc, format: "pdf", zipOutput: true);
let zippedPages = try api.splitDocumentOnline(request: request);
Kode roto
  
Nyalin kode Swift menyang clipboard

Carane nggunakake Swift kanggo pamisah PDF file.

  1. Instal Swift Cloud SDK lan tambahake referensi (impor perpustakaan) menyang proyek Swift sampeyan.
  2. Konfigurasi API nggunakake tombol app
  3. Bukak berkas PDF sumber ing Swift.
  4. Telpon metode 'splitDocumentOnline()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil pamisah minangka file sing kapisah.

Pustaka Swift kanggo pamisah PDF berkas dadi bagéan

Sampeyan bisa nggunakake manajer paket Swift lan manajer dependensi Cocoapods kanggo nginstal Aspose.Words Cloud SDK for Swift. Informasi rinci babagan nginstal paket diwenehi ing bagean "Installation and Usage".

Minangka alternatif, sampeyan bisa clone Aspose.Words Cloud SDK for Swift saka GitHub lan nggunakake ing project.

Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

Swift 4.2 utawa luwih anyar

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian liyane.

Format populer liyane kanggo pamisah file

Sampeyan bisa nggunakake format populer liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.