Go API kanggo nggabungake Word menyang PDF

Go Cloud SDK kanggo nggabungake Word file lan ngekspor asil menyang PDF format.

Gunakake perpustakaan Go kanggo nggabungake Word menyang PDF liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih Word berkas dadi siji berkas PDF nganggo Go.

Gabungke Word menyang PDF nggunakake Go REST API

Gabung Word format menyang PDF kanthi gampang ing Go kode. Pustaka Go iki dirancang kanggo nggabungake pirang-pirang Word file dadi PDF file siji nggunakake REST API, yaiku kanthi ngirim telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi gabungan Word to PDF profesional Cloud-native sing nyedhiyakake programer Go kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Gabung karo Word file asring digunakake nalika perlu kanggo nggawe set PDF dokumen saka struktur sing padha, sing saben ngemot data unik. Kanthi nggabungake file, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja Word/PDF digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak Go ngolah dokumen kanthi cepet lan efisien.

Gabung sawetara Word dadi siji PDF ing Go

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake Word file dadi siji PDF file ing akeh kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake macem-macem Word file bebarengan sadurunge nyetak utawa arsip.

Penggabungan Word bisa dadi bagean saka pendekatan pangolahan dokumen terpadu kanggo ngasilake PDF dokumen saka sumber data sing beda-beda. tugas kuwi ndherek nggunakake Word lengkap / PDF manipulasi Go perpustakaan sing bakal proses pesawat saka Word file lan gabungke bebarengan ing wektu paling cendhak, mrodhuksi asil PDF kompak lan akurat.

Gabung Word menyang PDF ing Go

Kanggo nindakake gabungan Word kanggo PDF ing Go, sampeyan butuh paling ora rong Word file sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto Go kode ing ngisor iki.

Conto Go kode kanggo nggabungake DOCX menyang PDF nggunakake REST API
File input
Unggah file sing pengin digabung
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
import (
    "os"
    "github.com/aspose-words-cloud/aspose-words-cloud-go/dev/api/models"
)

config, _ := models.NewConfiguration("config.json")
wordsApi, ctx, _ := api.CreateWordsApi(config)

document, _ := os.Open("Input1.docx")
//  Muat dokumen kanggo nambah saka panyimpenan Cloud.
mergeDocument := models.DocumentEntry{
    FileReference: models.CreateRemoteFileReference("Input2.docx"),
    ImportFormatMode: ToStringPointer("KeepSourceFormatting"),
}

documentEntries := []models.DocumentEntry{ mergeDocument, }
documentList := models.DocumentEntryList{ DocumentEntries: documentEntries, }

appendDocumentOnlineOptions := map[string]interface{}{}
appendDocumentOnline := &models.AppendDocumentOnlineRequest{
    Document: document,
    DocumentList: documentList,
    Optionals: appendDocumentOnlineOptions,
}
_, _, _ = wordsApi.AppendDocumentOnline(ctx, appendDocumentOnline)
  
Nyalin kode Go menyang clipboard

Cara nggunakake Go kanggo nggabungake Word menyang PDF

  1. Instal Go SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek Go sampeyan.
  2. Bukak Word file sumber ing Go.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'AppendDocumentOnline()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan ing PDF format minangka file siji.

Pustaka Go kanggo nggabungake DOCX dadi PDF

Run go get -v github.com/aspose-words-cloud/aspose-words-cloud-go/2007/api kanggo nginstal Aspose.Words Cloud SDK for Go. Sampeyan bisa entuk akeh informasi migunani babagan cara instalasi liyane saka bagean "How to use SDK".

Klone Aspose.Words Cloud SDK for Go saka GitHub lan gunakake ing proyek sampeyan. Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian.

Format populer liyane kanggo nggabungake file

Sampeyan bisa nggunakake format populer liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.