PHP API kanggo nggabungake Word menyang PDF

PHP Cloud SDK kanggo nggabungake Word file lan ngekspor asil menyang PDF format.

Gunakake perpustakaan PHP kanggo nggabungake Word menyang PDF liwat REST API. Gabungke loro utawa luwih Word berkas dadi siji berkas PDF nganggo PHP.

Ndeleng potongan kode

Gabungke Word menyang PDF nggunakake PHP REST API

Gabung Word format menyang PDF kanthi gampang ing PHP kode. Pustaka PHP iki dirancang kanggo nggabungake pirang-pirang Word file dadi PDF file siji nggunakake REST API, yaiku kanthi ngirim telpon HTTPS liwat Internet.

Iki minangka solusi gabungan Word to PDF profesional Cloud-native sing nyedhiyakake programer PHP kanthi keluwesan pangembangan lan fitur sing kuat. Gabung karo Word file asring digunakake nalika perlu kanggo nggawe set PDF dokumen saka struktur sing padha, sing saben ngemot data unik. Kanthi nggabungake file, sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja Word/PDF digital lan mbukak sawetara bagean rutin proses kasebut menyang piranti lunak PHP ngolah dokumen kanthi cepet lan efisien.

Gabung sawetara Word dadi siji PDF ing PHP

Sampeyan bisa uga kudu nggabungake Word file dadi siji PDF file ing akeh kasus. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggabungake macem-macem Word file bebarengan sadurunge nyetak utawa arsip.

Penggabungan Word bisa dadi bagean saka pendekatan pangolahan dokumen terpadu kanggo ngasilake PDF dokumen saka sumber data sing beda-beda. tugas kuwi ndherek nggunakake Word lengkap / PDF manipulasi PHP perpustakaan sing bakal proses pesawat saka Word file lan gabungke bebarengan ing wektu paling cendhak, mrodhuksi asil PDF kompak lan akurat.

Gabung Word menyang PDF ing PHP

Kanggo nindakake gabungan Word kanggo PDF ing PHP, sampeyan butuh paling ora rong Word file sumber. Kanggo miwiti kanthi cepet, priksa conto PHP kode ing ngisor iki.

Unggah file sing pengin digabung
Kode roto
Unggah file sing pengin digabung
Pilih format target saka dhaptar
use Aspose\Words\WordsApi;

$wordsApi = new WordsApi('####-####-####-####-####', '##################');

$document = "Input1.docx";

//  Muat dokumen kanggo nambah saka panyimpenan Cloud.
$mergeDocument = new DocumentEntry(array(
    "file_reference" => FileReference::fromRemoteFilePath("Input2.docx"),
    "import_format_mode" => "KeepSourceFormatting",
));
$documentEntries = [ $mergeDocument, ];
$documentList = new DocumentEntryList(array(
    "document_entries" => $documentEntries,
));
$appendDocumentOnline = new AppendDocumentOnlineRequest(
    $document, $documentList, NULL, NULL, NULL, NULL, NULL, NULL
);
$wordsApi->appendDocumentOnline($appendDocumentOnline);
Kode roto
  
Nyalin kode PHP menyang clipboard

Cara nggunakake PHP kanggo nggabungake Word menyang PDF

  1. Instal PHP SDK lan tambahake referensi (ngimpor perpustakaan) menyang proyek PHP sampeyan.
  2. Bukak Word file sumber ing PHP.
  3. Muat dokumen kanggo ditambahake saka panyimpenan Cloud.
  4. Nelpon metode 'appendDocumentOnline()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil gabungan ing PDF format minangka file siji.

Pustaka PHP kanggo nggabungake DOCX dadi PDF

Instal 'Aspose.Words Cloud SDK for PHP' saka gudang Packagist. Mung mbukak composer require aspose-cloud/aspose-words-cloud kanggo nginstal SDK, banjur gunakake require_once('vendor/autoload.php'); kanggo ngimpor menyang proyek sampeyan.

Minangka alternatif, sampeyan bisa kanthi manual kloning Aspose.Words Cloud SDK for PHP saka GitHub. Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

PHP 7.1 utawa luwih anyar

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian liyane.

Format populer liyane kanggo nggabungake file

Sampeyan bisa nggunakake format populer liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.