Ruby API kanggo pamisah TXT file kanthi terprogram

Ruby Cloud SDK kanggo pamisah TXT file lan ngekspor asil menyang macem-macem format file

Gunakake perpustakaan Ruby kanggo pamisah TXT file liwat REST API. Gampang pamisah TXT file loro utawa luwih dadi bagean nggunakake Ruby.

Ndeleng potongan kode

Pisah TXT nggunakake REST API ing Ruby

Pustaka Ruby iki nyedhiyakake pangembang Ruby kanthi kemampuan kanggo nggarap fungsi pamisah TXT nggunakake REST API. Iki ngidini sampeyan pamisah siji TXT dokumen dadi sawetara file cilik online ing Ruby. Contone, sampeyan bisa uga kudu ngirim email sawetara kaca saka TXT dokumen, utawa sampeyan bisa uga pengin nuduhake pelanggan mung bagean saka TXT file. Kabeh iki bisa ditindakake liwat fungsi pamisah TXT ing Ruby kode.

Macem-macem cara bisa digunakake kanggo pamisah TXT file: 'miturut kaca', 'miturut kaca kisaran', 'miturut judhul', 'miturut bagean break'. Cukup muat TXT dokumen asli lan pilih metode sing dibutuhake. Priksa manawa TXT dokumen sampeyan nggunakake gaya judhul sing dibutuhake utawa ngemot potongan bagean yen sampeyan pengin pamisah TXT file miturut kritéria kasebut nggunakake Ruby kode. Sawise misahake TXT dokumen, sampeyan bisa ngekspor asil kasebut minangka kaca dokumen sing kapisah utawa file sing luwih cilik.

Pisahake TXT dokumen dadi bagean nggunakake Ruby Cloud SDK

Kabeh pamisah TXT dokumen ditindakake ing server web Cloud on Aspose kanthi kacepetan maksimal lan tundhuk karo kabeh standar keamanan. Pustaka Ruby kita dirancang kanggo nggawe aplikasi pangolahan TXT lan adhedhasar interaksi klien-server liwat REST API.

Yen sampeyan duwe pitakon babagan cara pamisah TXT dokumen dadi pirang-pirang dokumen utawa cara ngekstrak kaca TXT miturut paramèter sing ditemtokake, coba Splitter Online lan ekspor asil menyang format dokumen sing trep:

Upload file sing pengin dipérang
Kode roto
Pilih format target saka dhaptar
require 'aspose_words_cloud'

AsposeWordsCloud.configure do |config|
  config.client_data['ClientId'] = '####-####-####-####-####'
  config.client_data['ClientSecret'] = '##################'
end
@words_api = WordsAPI.new

doc = File.open('Input.txt')
request = SplitDocumentOnlineRequest.new(document: doc, format: 'txt', zipPutput: true)
zippedPages = @words_api.split_document_online(request)
Kode roto
  
Nyalin kode Ruby menyang clipboard

Carane nggunakake Ruby kanggo pamisah TXT file.

  1. Instal Ruby Cloud SDK lan tambahake referensi (impor perpustakaan) menyang proyek Ruby sampeyan.
  2. Konfigurasi API nggunakake tombol app
  3. Bukak berkas TXT sumber ing Ruby.
  4. Telpon metode 'split_document_online()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil pamisah minangka file sing kapisah.

Pustaka Ruby kanggo pamisah TXT berkas dadi bagéan

Instal Aspose.Words Cloud SDK for Ruby nggunakake layanan hosting RubyGems. gem install aspose_words_cloud kanggo nginstal paket kasebut. Minangka alternatif, sampeyan bisa kanthi manual kloning Aspose.Words Cloud SDK for Ruby saka GitHub lan nggunakake ing project. Tututi Instructions iki supaya cepet entuk kredensial keamanan sing dibutuhake lan ngakses REST API kita.

Requirements Sistem

Ruby 2.6 utawa luwih anyar

Deleng Repository Documentation kanggo ndeleng rincian.

Format populer liyane kanggo pamisah file

Sampeyan bisa nggunakake format populer liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.